Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης ΩΜΕΓΑ της Κοζάνης στην 29η Έκθεση Δυτ. Μακεδονίας



Μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην φετινή 29η Έμπορο-βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας είναι αυτή του Συλλόγου Αεροσφαίρισης ΩΜΕΓΑ της Κοζάνης.

Σε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Ελληνικής αεροσφαίρισης προσπάθεια, ο σύλλογος ΩΜΕΓΑ συμμετέχει στην Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό τη διάδοση της αεροσφαίρισης στον ευρύτερο χώρο της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο σύλλογος ΩΜΕΓΑ τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν απο τους ακρογωνιαίους λίθους στην δόμηση της Ελληνικής Αεροσφαίρισης. Η δραστηριότητες του ξεπερνούν τα στενά όρια μιας απλής ομάδας ερασιτεχνών. Οι συμμετοχές του συλλόγου σε πολλά και σύνθετα κοινοτικά, διασυλλογικά αλλά και ΔΙΕΘΝΗ παιχνίδια μαρτυρούν την πετυχημένη και θεαματική του πορεία καθώς και το λαμπρό του μέλλον.

Λειτουργώντας σαν συνδετικός κρίκος με όλες τις ομάδες και συλλόγους της βόρειας Ελλάδας δημιουργεί,συμμετέχει,ακολουθεί και κινεί τα νήματα. Είναι απο τους πρώτους συλλόγους αεροσφαίρισης στην χώρα. Τα μέλη του απολαμβάνουν την μοναδική δυνατότητα συναγωνισμού με άλλους παίκτες σε όλα τα μέρη της Μακεδονίας καθώς και έξω απο αυτήν. Απολαμβάνουν την ασφάλεια και την ποιότητα των παιχνιδιών μέσα στα πλαίσια της Μακεδονικής Κοινότητας Αεροσφαίρισης.

Γνωρίστε κι εσείς, λοιπόν, τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης ΩΜΕΓΑ της Κοζάνης!

airsoft-kozani.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.