Το ΚΚΕ (μ-λ) καταδικάζει την επίθεση της αστυνομίας στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Γιολδάση



Το ΚΚΕ (μ-λ) καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση της αστυνομίας στην αντιφασιστική συγκέντρωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 20/09, στην πλατεία γιολδάση .Η καταστολή της συγκέντρωσης με ρήψη χημικών και δακρυγόνων καθώς και η χρήση σωματικής βίας από την πλευρά της αστυνομίας αποσκοπούσαν όπως πάντα στην διάλυση της συγκέντρωσης και στην τρομοκρατία. Είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την διακομιδή ενός διαδηλωτή με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Η άσκηση βίας και τρομοκρατίας συνεχίστηκε και στον χώρο του νοσοκομείου, όπου ματ με κουκούλες και γκλομπς εισέβαλαν στον χώρο ανακοινώνοντας την σύλληψη του χτυπημένου διαδηλωτή και προχωρώντας σε μια προσαγωγή. Η αστυνομία προχώρησε και σήμερα 21/09 και σε δεύτερη σύλληψη διαδηλωτή, από το χώρο εργασίας του!

Όλες αυτές οι ενέργειες μέσα σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα που οξύνεται ακόμη παραπάνω από την πλευρά της κυβέρνησης, αποσκοπούν στην τρομοκράτηση του κόσμου και στην καταστολή οποιουδήποτε κινήματος. Την στιγμή που ο απεργιακός αγώνας των καθηγητών και των υγειονομικών βρίσκεται σε εξέλιξη και τα αντιφασιστικά αισθήματα του λαού εκδηλώνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η κυβέρνηση με τις γνωστές τακτικές της προσπαθεί να στείλει τον κόσμο που αγωνίζεται σπίτι του .Η απάντηση σε όλα αυτά μόνο μια μπορεί να είναι, η συγκρότηση μαζικού και οργανωμένου λαϊκού κινήματος που θα αγωνίζεται για την ανατροπή αυτής της πολιτικής .Σε συλλόγους ,σωματεία ,γειτονιές και σχολεία υπάρχει περισσότερο από κάθε άλλη φορά η αναγκαιότητα της οργάνωσης της πάλης του λαού απέναντι στην βάρβαρη επίθεση αλλά και την τρομοκρατία.

Άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριων.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει!

Τον φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί!

ΚΚΕ (μ-λ)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.