Δήμος Βοϊου: Να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς τις απαραίτητες ποσότητες ξυλείας για τη θέρμανσή του



Σε πολλά από τα χωριά του Δήμου μας, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουν οι συμπολίτες μας και της διατήρησης των τιμών του πετρελαίου σε υψηλά έως απαγορευτικά επίπεδα, πολλά νοικοκυριά θα επιλέξουν και φέτος πιο φθηνούς τρόπους για τη θέρμανσή τους.

Ήδη το Δασαρχείο άρχισε να εκδίδει τις σχετικές άδειες προκειμένου οι κάτοικοι του Βοΐου να μπορέσουν να προμηθευτούν ξύλα για τη θέρμανση του χειμώνα, παρατηρείται όμως σύμφωνα με παράπονα που δεχόμαστε, μια ιδιαίτερα γραφειοκρατική διαδικασία η οποία έχει ως αποτέλεσμα να αποκλείει κάποιους δικαιούχους.

Οι ανάγκες των συμπολιτών μας για την εξασφάλιση της θέρμανσης του χειμώνα είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και για αυτό το λόγο δεν πρέπει κανένα σπίτι που θα αιτηθεί, να μείνει χωρίς τις απαραίτητες ποσότητες ξυλείας.

Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων του Δασαρχείου έτσι ώστε να επιβεβαιώνουν κάθε στοιχείο που χρειάζεται προκειμένου κανένα σπίτι που το επιθυμεί να μην μείνει χωρίς θέρμανση το χειμώνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.