Ο Π. Κουκουλόπουλος για τη νέα πτέρυγα του Μποδοσάκειου



Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος με αφορμή την πανηγυρική υπογραφή της σύμβασης του έργου για την ανέγερση της νέας πτέρυγας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας, έκανε την εξής δήλωση: «Η αίσια εξέλιξη στο θέμα της νέας πτέρυγας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, μετά από περιπέτεια πολλών χρόνων, μας ικανοποιεί όλους. Μια ικανοποίηση που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς πως το συγκεκριμένο έργο:

είχε κολλήσει στα γρανάζια της πολιτικής αβελτηρίας από το 2003 και χρειάστηκε μεγάλος αγώνας από την επομένη των εκλογών του 2009 μέχρι την οριστική του ένταξη το 2011. Ένα έργο που όχι απλά εντάχθηκε αλλά ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο καθώς το αρχικό αίτημα χρηματοδότησης με ποσό  7,5 εκατ. έγινε 10,6 εκατ., συμπεριλαμβάνοντας και τον απαραίτητο εξοπλισμό της πτέρυγας των 4.000 τ.μ.

λοιδορήθηκε και απαξιώθηκε πριν καν γίνει, ακόμα και απ΄ αυτούς που όφειλαν να το στηρίξουν και να το αναδείξουν. Όσοι θυμούνται τις δημόσιες αναφορές μου σ΄ αυτό το έργο (σ. σ. στην ομιλία μου στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαίδας στις 30/4/2012 και την τοποθέτηση μου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας στις 9/2/2013), θα θυμούνται και την προσπάθεια αμφισβήτησης και μηδενισμού του.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν και το σημαντικό σήμερα είναι πως το μεγάλο αυτό έργο θα γίνει. Έχει, όμως, σημασία να μην ξεχνάμε πως οποιοδήποτε δίκαιο αίτημα μας μπορεί να υλοποιηθεί, ακόμα και στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, όταν υπάρχει συγκεκριμένο συνέπεια λόγω και έργων, σχέδιο και λογικά επιχειρήματα. Αυτός είναι ο πραγματικός αγώνας που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί και μόνον έτσι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.