Γ. Τζέλλος: «Οι αφαιρέσεις τραπεζοκαθισμάτων θα συνεχιστούν σε όποιον δεν συμμορφωθεί»



«Ο νόμος για τα τραπεζοκαθίσματα θα τηρηθεί για όλους ανεξαιρέτως» δηλώνει κατηγορηματικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κοζάνης Γιώργος Τζέλλος λίγες μέρες μετά την πρώτη επιχείρηση του μεικτού  κλιμακίου ελέγχου για τα τραπεζοκαθίσματα στην Κοζάνη.  Κατά την έφοδο αφαιρέθηκαν τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται σε ένα κατάστημα στην οδό Ειρήνης ενώ στο δεύτερο κατάστημα στην Παύλου Μελά,  ο ιδιοκτήτης είχε φροντίσει να τα συγκεντρώσει πριν φτάσει το κλιμάκιο.

«Δώσαμε πολλές παρατάσεις από τα μέσα Απριλίου μέχρι τέλος Ιούνιου, δείχνοντας μια διάθεση να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους να βγάλουν άδειες. Το συμφέρον για μας είναι να λειτουργούν κανονικά οι επιχειρήσεις για να μην ασχολούμαστε συνέχεια με αυτό το θέμα. Πολλοί δεν έχουν συμμορφωθεί, τους καταλογίστηκαν παραβάσεις, τους επιβλήθηκαν πρόστιμα και τώρα βρίσκονται στη διαδικασία να τρέχουν στον Γενικό Γραμματέα και σε άλλες επιτροπές, κάτι που δεν είναι κανονικό. Το φυσιολογικό είναι να βγάλουν όλοι άδειες και να καταλαμβάνουν καθίσματα εκεί που επιτρέπεται».

Το μεικτό κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, των διοικητικών και άλλων υπαλλήλων θα συνεχίσει τις εφόδους γιατί όπως δήλωσε ο κ. Τζέλλος πρέπει να μπει μία σειρά με τα τραπεζοκαθίσματα, είτε στον πεζόδρομο είτε στην πλατεία.

«Εμείς από εδώ και πέρα, όποια επιχείρηση υποπίπτει σε τρίτη παράβαση, αμέσως θα ενεργοποιείται η διαδιακασία της αφαίρεσης των τραπεζοκαθισμάτων και μάλιστα θα καταλογίζεται και πρόστιμο σε βάρος της επιχείρησης. Αυτό θα εφαρμοστεί σε όλους όσους για τρίτη φορά βγάζουν τραπεζοκαθίσματα χωρίς άδεια εκεί που δεν επιτρέπεται».

Σ.Μ. – Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.