36 νέες θέσεις σε 8μηνα της ΔΕΗ



Νέες θέσεις, οχτάμηνης σύμβασης, για τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου αυτή τη φορά, προκηρύσσει η ΔΕΗ. Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 31 Ιουλίου. Σύμφωνα με τη σχετική, επίσημη ανακοίνωση, «Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα έξι (36) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, οι 36 αυτές θέσεις 8μήνων αφορούν σε ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτης Σταθμών –Υποσταθμών (3 θέσεις),  Μηχανοτεχνίτης ΔΕ (24 θέσεις) , Τεχνίτες Ορυχείων ΔΕ (8 θέσεις)  και Οικοδόμοι Μονίμων Συνεργείων Συντήρησης (1 θέση)

Επίσης, ο Tομέας Κεντρικής Συντήρησης ΘΗΣ, με έδρα τον ΑΗΣ Καρδιάς, ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 20 έκτακτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για υποστηρικτικές εργασίες του Τομέα (Γενική Συντήρηση της Μον. V του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου).

Υποβολή αιτήσεων από 17/07/2013 ως και 26/07/2013 στα γραφεία του ΤΚΣ/ΘΗΣ στον ΑΗΣ Καρδιάς.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.