Συναυλία με έργα Μουσικής Δωματίου από το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας



Το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας διοργανώνει το Σάββατο 16 Μαρτίου  στις 20.30 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας συναυλία με έργα Μουσικής Δωματίου.

Η Μουσική Δωματίου, γραμμένη για να ερμηνεύεται σε μικρούς χώρους με τη συμμετοχή λίγων μουσικών και οργάνων, αποτελεί εδώ και χρόνια υποχρεωτικό μάθημα στο οποίο οι σπουδαστές του ΒΔΩΠ διδάσκονται την ιστορία, την ερμηνεία και τον τρόπο εκτέλεσης έργων διαφορετικών περιόδων μουσικής σύνθεσης και υψηλής μουσικής αξίας. Τα αποτελέσματα της φετινής δουλειάς πρόκειται να παρουσιαστούν στη συγκεκριμένη συναυλία, την πρώτη από μια σειρά 2 συναυλιών.  

Ο καθηγητής του Ωδείου κ. Πέτρος Πλωμαρίτης και υπεύθυνος της τάξης Μουσικής Δωματίου, συνοδευόμενος από τους μαθητές της τάξης του Λουκία Κουντουρά, Ευαγγελία Μαλακόζη, Γεωργία Καλφαδέλη, Ευαγγελία Καλφαδέλη, Κων/νο Βέρσια, Αικατερίνη Καραμήτσου και Ελισσάβετ Εμμανουήλ καθώς και τις καθηγήτριες του Ωδείου κ. Χριστίνα Τανή στο φλάουτο και κ. Δώρα Τανή στο βιολοντσέλο πρόκειται να ερμηνεύσουν έργα των J.S. Bach, A.Vivaldi, L. de Call και R. Schumann

Η Είσοδος για τη Συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό. Θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.

Η Πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.ΠΑΠ                                              Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
    Θεοπίστη Κρυσταλλιδου                                                      Λάζαρος Τσαβδαριδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.