Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης



Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κοζάνης,  κου Λάζαρου Μαλούτα, μέλη του Δ.Σ  του Συλλόγου μας, παραβρεθήκαμε στην υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου «Δομή στήριξης αυτιστικών ατόμων Κοζάνης» που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με απόφαση της Περιφέρειας  Δυτ.  Μακεδονίας

Ένα έργο που αφορά και απευθύνεται στα παιδιά μας με αυτισμό.

Ο Δήμος Κοζάνης είναι ο μόνος Δήμος πανελλαδικά που ενέταξε στο ΕΣΠΑ έργο κοινωνικής πρόνοιας που θα παρέχει υπηρεσίες σε άτομα με αυτισμό.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Κοζάνης κο Λάζαρο Μαλούτα γιατί , κατανόησε την αναγκαιότητα κατασκευής και λειτουργίας αυτής  της  Δομής , παρακολουθούσε συστηματικά κα με ενδιαφέρον την πορεία εξέλιξης των μελετών και την διαδικασία ένταξης του έργου που είχαν αναλάβει η Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας και το τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου Κοζάνης, φρόντιζε να λύνει τα προβλήματα που παρουσιαζόταν στην διαδικασία ωρίμανσης των μελετών του έργου ,

Τον ευχαριστούμε γιατί μας έδωσε την δυνατότητα να αισιοδοξούμε και να ελπίζουμε στην καλύτερη  εκπαίδευση των παιδιών μας  με αυτισμό και στην αξιοπρεπή διαβίωση τους.

Για το Δ.Σ
Η πρόεδρος
Ελένη Παφύλη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.