ΕΛΜΕ Κοζάνης: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – Τρίωρη στάση εργασίαςΣυνάδελφοι/σες

Αντιμέτωποι με το σοβαρό πρόβλημα που αφορά την μεταφορά τους στα σχολεία μας, βρίσκονται πολλοί  μαθητές μας και οι οικογένειές τους.

Κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση τώρα φορτώνουν σε χιλιάδες οικογένειες το βάρος της μεταφοράς των παιδιών στα σχολεία. Το <<Νέο Σχολείο>>  που ευαγγελίζονται εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις της χώρας έχει δώσει κιόλας τα χειρότερα δείγματα του.

Η τρικομματική κυβέρνηση  αντί να φροντίσει να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την παιδεία όπως επαρκείς χρηματοδότηση και κάλυψη όλων των καινών με εκπαιδευτικό προσωπικό, με την ακολουθούμενη πολιτική τους, βάζουν φραγμούς στην μόρφωση με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα παιδιά φτωχών οικογενειών να εγκαταλείπουν το σχολείο.
Καλούμε την πολιτική μας ηγεσία να αναλάβει την ευθύνη της δημόσιας και δωρεάν μετακίνησης των μαθητών. Καμία επιβάρυνση στους γονείς. Να δοθούν τώρα τα απαραίτητα χρήματα για να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα.

Καλούμε 15μελή συμβούλια των μαθητών και όλους τους γονείς, ανεξάρτητα αν τα παιδιά τους μετακινούνται ή όχι να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης την Πεμπτη 7-3-2013 και ώρα 12:00 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης  

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στον κοινό αγώνα με τους μαθητές και τους γονείς να συμμετέχουν στην αυριανή κινητοποίηση.

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ για το λόγο αυτό προκηρύσσει  τρίωρη στάση εργασίας για την Πέμπτη 7-3-2013 και από 11:00 έως 14:00.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΝΤΑΣ ΖΗΣΗΣ                                                   ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.