Ξεκινάνε τη λειτουργία τους τα 4 νέα ΚΔΑΠ



Ξεκινάνε τη λειτουργία τους τη Δευτέρα τα ΚΔΑΠ του Δήμου Βοΐου, σε όλες τις δημοτικές ενότητες, μετά την ένταξη της ΔΗΚΕΒΟ σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Τα ΚΔΑΠ θα λειτουργήσουν σε Γαλατινή, Νεάπολη, Τσοτύλι και Εράτυρα, ενώ κανονικά θα συνεχίσει τη δράση του και το πολύ επιτυχημένο ΚΔΑΠ της Σιάτιστας που αναμένεται να αποτελέσει οδηγό για τις υπόλοιπες 4 δομές του Δήμου.

Στόχος της ΔΗΚΕΒΟ είναι τα ΚΔΑΠ να αποτελέσουν στέκια δημιουργικής απασχόλησης για όλα τα παιδιά του Βοΐου, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γεμίζουν το χρόνο τους τα απογεύματα με πλούσιες και συλλογικές δράσεις πάντα με τη βοήθεια ειδικευμένου προσωπικού που θα έχει την ευθύνη.

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΟ, Θεόκλητος Γιώτης, μαζί με τους 12 εκπαιδευτικούς που έχουν προσληφθεί στα ΚΔΑΠ ενημέρωσαν τους γονείς των παιδιών που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, καλώντας τους να στηρίξουν αυτές τις δομές ώστε να δυναμώσουν σιγά- σιγά, προσφέροντας όλο και περισσότερα πράγματα στα νέα παιδιά.

Θεατρικές ομάδες, εκμάθηση υπολογιστών, μουσική και πολλά άλλα, θα περιλαμβάνει η λειτουργία των ΚΔΑΠ με 130 παιδιά να έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΟ, στόχος είναι να μην αποκλειστεί κανένα παιδί του Βοΐου από τα ΚΔΑΠ, ώστε όλα να έχουν την ευκαιρία της δημιουργικής απασχόλησης στον ελεύθερο απογευματινό τους χρόνο.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 11 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.