Αθωώθηκαν ο τ. αντιδήμαρχος και οι εκπρόσωποι των συλλόγων Γονέων – Κηδεμόνων των Καμβουνίων



Αθώοι, ελλείψει δόλου, κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, οι κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών, Γιάννης Τσιτσόπουλος τ. αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Μάρθα Γραμματοπούλου  πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Τρανοβάλτου, Μπαζιώτα Αικατερίνη  πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης και Σφαλύρα Βασιλική μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης.

Η υπόθεση αφορούσε τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας της κοινωνίας των Καμβουνίων τον Μάρτιο του 2011 στο ύψος της διασταύρωσης Τριγωνικού, ενάντια στην απόφαση για το κλείσιμο του Γυμνασίου Τρανοβάλτου (συγχώνευση με το Γυμνάσιο Λιβαδερού) και του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης (συγχώνευση με το Δημοτικό Σχολείο Τρανοβάλτου).

Σύμφωνα με το επίσημο κατηγορητήριο οι παραπάνω κατηγορούνταν «ως υπαίτιοι, του ότι στο 40 χλμ. της Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας στις 17.3.2011 και 18.3.2011, ενεργώντας με πρόθεση από κοινού μεταξύ τους αλλά και με άγνωστους δράστες, παρεμπόδισαν τη λειτουργία κοινόχρηστης εγκατάστασης που εξυπηρετεί την οδική συγκοινωνία…».

Γ. Μαστρ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.