Ανακοίνωση της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε για τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του West Channel κατά την 48ωρη απεργία των εργαζομένων του



Με όργιο αντεργατικής συμπεριφοράς και καραμπινάτες παραβάσεις της εργατικής και ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας αντέδρασε ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Κοζάνης WEST, πρώην βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας, κ. Νίκος Παπαφιλίππου, στη 48ωρη απεργία που έγινε με 100% συμμετοχή των τεχνικών του καναλιού.

Ο κύριος αυτός αντί να φροντίσει να καταβάλλει τα μηνιάτικα που χρωστάει στους εργαζόμενούς του αντιμετώπισε την απεργία με μαγνητοσκοπημένα δελτία ειδήσεων στηριζόμενος πάνω στον, τα κάνω όλα μόνος μου, Σκηνοθέτη(;)-Εικονολήπτη-Ηχολήπτη-Μοντέρ-Φωτιστή-Ροητζή κλπ του σταθμού κ ΤΡΥΦΩΝΑ ΖΗΣΗ (Η Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει μέλος της με αυτό το όνομα ).

Δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά την άλλη μέρα ανακοίνωσε δύο απολύσεις και μια προειδοποίηση απόλυσης, ολοφάνερα εκδικητικές και επομένως ΑΚΥΡΕΣ. Το πως βρέθηκαν τα χρήματα για τις αποζημιώσεις είναι θαύμα.

Επειδή ο κύριος αυτός, όπως φαίνεται, προσπαθεί με κάθε τρόπο προκειμένου να μην πληρώσει αυτά που χρωστάει παρά την μεγάλη περιουσία που απέκτησε με την συμβολή και του τηλεοπτικού του σταθμού.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ) ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΗΣΕΩΝ.

Καλούμε τέλος την τοπική κοινωνία και τους τοπικούς άρχοντες της Κοζάνης να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του WEST και να μην εμφανίζονται στα τυχόν απεργοσπαστικά δελτία ειδήσεων και εκπομπές του σταθμού.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.