Κοζάνη: Σκληρή διαπραγμάτευση ΔΕΗ Δήμων για την τηλεθέρμανση

Σε διαπραγμάτευση βρίσκονται οι Δημοτικές επιχειρήσεις Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου με την ΔΕΗ για τις νέες συμβάσεις παροχής θερμικής ενέργειας, μια συζήτηση η οποία ξεκίνησε χθες στην Κοζάνη σε κοινή σύσκεψη των δύο πλευρών στο Κοβεντάρειο.

Εκείνα που χωρίζουν τις δύο πλευρές από μια νέα συμφωνία και νέες συμβάσεις –οι παλιές λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου 2012 – είναι ο χρόνος των νέων συμβάσεων, η νέα τιμή αγοράς από τις δημοτικές επιχειρήσεις της θερμικής ενέργειας από την ΔΕΗ καθώς και η διασφάλιση του μέλλοντος των τηλεθερμάνσεων κυρίως στην Πτολεμαΐδα και το Αμύνταιο, όπου οι σταθμοί που παρέχουν θερμική ενέργεια έχουν μικρό χρόνο ζωής από πέντε έως δέκα χρόνια. Σε δηλώσεις τους οι Δήμαρχοι Κοζάνης και Πτολεμαΐδας Λάζαρος Μαλούτας και Παρασκευή Βρυζίδου τόνισαν πως η διαπραγμάτευση έχει και πολιτικές διαστάσεις καθώς πρέπει η ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας να εξαιρέσει τις μονάδες που παρέχουν θερμική ενέργεια, από την συμμετοχή τους στο σύστημα λειτουργίας όλων των μονάδων παραγωγής που ελέγχει η ΡΑΕ.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.