Αποτελέσματα από όλα τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης



Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΚΟΡΥΦΗ- ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Η ΑΡΔΑΣΣΑ

Η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων κέρδισε με 1-0 το ντέρμπι κορυφής με τον Μακεδονικό Φούφα και έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ως κακό και σίγουρα δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους.

Την ίδια ώρα η Άρδασσα έκανε το 5 στα 5 κερδίζοντας την Ασβεστόπετρα και πέρασε δεύτερη ενώ πρέπει να σημειωθεί πως έχει κάνει και το ρεπό της. Ο Εορδαϊκός πήρε ακόμα μια εκτός έδρας νίκη στην Ακρινή με σκόρερ τους Ιωαννίδη και Συμεωνίδη. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την επεισόδια στις κερκίδες που έληξαν με παλικαρίσια επέμβαση του προπονητή της Ακρινής Ηλία Ατματζίδη και μελών της διοίκησης της.

Για το γεγονός αυτό η διοίκηση του Εορδαϊκού εξέδωσε ανακοίνωση που τους ευχαριστεί για αυτή τους την ενέργεια.

Ο Περδίκας επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ Κοίλων με σκόρερ τους Κωνσταντινίδη και Τσιντό, η Ακαδημία Σιάτιστας πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Κοζάνης 2004 και η Εράτυρα επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας την Αιανή.

Στα Σέρβια ο τοπικός Τιτάν και η ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 ενώ στην Ελίμεια η τοπική ομάδα κέρδισε το Βατερό με 1-0

Τα αποτελέσματα:

Κοζάνη 2004 – Ακαδημία Σιάτιστας 0-4
Μακεδονικός Φούφα – ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-1
Τιτάν Σερβίων – ΑΕ Κοζάνης 1-1
Απόλλων Ακρινής – Εορδαϊκός 1-2
Μέγας Αλέξ.Άρδασσας – Ερμής Ασβεστόπετρας 4-0
ΑΕ Ελίμεια – Εθνικός Βατερού 1-0
Αναγέννηση Εράτυρας – ΑλιάκμωνΑιανής 1-0
ΑΕ Περδίκκα – ΠΑΟ Κοίλων 2-0
Ρεπό: ΑΣ Βελβεντό

Η Βαθμολογία

1.Α.Ε.Π. Καραγιαννίων 16
2.Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 15
3.Μακεδονικός Φούφα 13
4.Α.Σ. Εορδαϊκός 2007 13
5.Α.Ε. Κοζάνης 10
6.Εθνικός Βατερού 10
7.Α.Ε. Περδίκα 10
8.Α.Ε. Ελίμειας 10
9.Ακαδημία Ποδοσφ. Σιάτιστας 8
10.Αναγέννηση Εράτυρας 7
11.Αλιάκμων Αιανής 6
12.Τιτάν Σερβίων 5
13.Α.Σ. Βελβεντό 3
14.Ερμής Ασβεστόπετρας 3
15.Απόλλων 2010 Ακρινής 3
16.ΠΑΟΚ Κοίλων 1
17.Κοζάνη 2004 1

Έχουν κάνει το ρεπό τους ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας, ΤιτάνΣερβίων, Κοζάνη 2004 Α.Ε. Κοζάνης, Ερμής Ασβεστόπετρας και Βελβεντό .

ΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Μετά από ένα μέτριο ως κακό παιχνίδι η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων (χωρίς να είναι καλύτερη από τον Μακεδονικό Φούφα) πήρε το ντέρμπι κορυφής και έτσι έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Μπροστά σε 250 φιλάθλους οι γηπεδούχοι (αν και έδειχναν καταπονημένοι), είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Έτσι η μπάλα τους τιμώρησε ένα λεπτό πριν το ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, έκαναν εύκολα το λάθος και δεν δημιούργησαν ούτε μια φάση.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν σαφώς καλύτερη εικόνα στην επανάληψη, χωρίς όμως να απειλήσουν, πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και σε γενικές γραμμές κράτησαν εύκολα την πολύ σπουδαία νίκη.

Καλή η διαιτησία του κ. Κοεμτζίδη (Παπαδόπουλος- Κουντουράκης). Έδειξε κίτρινες στους Περιχανά, Κοτζαφίλιο, Μαρκόπουλο, Καλιανίδη, Πουταχίδη και Παυλίδη.

Οι γηπεδούχοι βέβαια έχουν έντονα παράπονα για την φάση του 35 όταν ο Ξυνάδας σέντραρε ο Σαββίδης κράτησε αντικανονικά τον Κεσκελίδη μέσα στην περιοχή, ο δεύτερος κατάφερε και πήρε την κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Ζηνόβιου που έπεσε πάνω του αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ζητώντας πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Πολύ δύσκολη φάση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο ο Κεσκελίδης έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Μαρκόπουλο που σούταρε αλλά ο Ζηνόβιος σε καλή θέση απέκρουσε.

Στο 30ο κόρνερ Μαρκόπουλου ο Χάϊτας έγινε κάτοχος της μπάλας σούταρε αλλά ο Ζηνόβιος μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα ο Ξυνάδας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά καθυστέρησε και το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Στο 44ο ο Δαϊνάς έκανε την κάθετη πάσα για τον Παυλίδη, ο Σακαρίδης πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια αλλά ο Δαϊνάς που ακολούθησε την φάση έκανε την σέντρα και ο Καραγεωργός σε κενή εστία έκανε το 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο η καλύτερη φάση ήταν το σουτ του Μετικάνου στο 66ο που απέκρουσε ο Σακαρίδης.
Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Σιδηρόπουλος, Περιχανά, Κοτζαφίλιος, Φαχαντίδης, Ματσιγγάρης, Πανάκης, Ξυνάδας (62ο Κουρκουτμάνος), Κεσκιλίδης, Χάϊτας (70ο Φωτίου), Μαρκόπουλος.
Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Ζηνόβιος, Μπόντσας (56ο Κιουλτζής), Αντάμης, Σαββίδης, Καλιανίδης, Πουταχίδης, Δαϊνάς (63ο Τιούλης), Μετικάνος, Παυλίδης (87ο Λιτοβόλης), Καραγεώργος, Θεοδωρίδης.

ΣΑΡΩΤΙΚΗ Η ΑΡΔΑΣΣΑ ΚΑΙ 5 ΣΤΑ 5

Ασταμάτητος δείχνει ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας ο οποίος πέτυχε την 5η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Τελευταίο του «θύμα» ο Ερμής Ασβεστόπετρας ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη.

Το τελικό 4-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο για την ομάδα του Γιώργου Δημητριάδη η οποία προηγήθηκε 3-0 από το ημίχρονο και στην επανάληψη «κατέβασε ταχύτητα», σκεφτόμενη πλέον το επόμενο παιχνίδι.

Ο προπονητής της πάντως Γιώργος Δημητριάδης που σίγουρα ήταν ικανοποιημένος τόνισε πάντως πως η ομάδα του βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πλέον σειρά έχει ο Βελβεντός.

Από την άλλη η Ασβεστόπετρα φαίνεται ότι «πληρώνει» τις αναταράξεις που προκάλεσε η παρ΄ όλιγον διοικητική αλλαγή του καλοκαιριού η οποία τελικά ναυάγησε. Το πρωτάθλημα έχει πάντως πολύ δρόμο ακόμα και τα «κακώς» κείμενα μπορούν να διορθωθούν.

Μόλις στο 4ο ο Θεοδουλίδης έκανε κάθετη μπαλιά για το Δημητριάδη που σούταρε από καλή θέση αλλά ο Μιχαηλίδης απέκρουσε.

Στο 13ο ο Μιχαηλίδης ανέτρεψε τον Θεοδουλίδη και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Κωνσταντινίδης για το 1-0.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουτσομήτρου πάνω στον Δ. Παπαδόπουλο αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα.

Στο 17ο όμορφος συνδυασμός Παπαδόπουλου- Μαυροματίδη- Κωνσταντινίδη αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν άστοχο. Την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του τελευταίου δύο λεπτά μετά ενώ στο 21ο φάουλ του Cobo σουτ του Μήτου άουτ.

Στο 23ο η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσακαλίδη και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι ενώ στο 38ο ο Τσακαλίδης έκανε ατομική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στοn Μαυροματίδη που έκανε το 2-0.

Στο 41ο Κουτσομήτρος και Θεοδουλίδης συνδυάστηκαν ο δεύτερος σέντραρε και ο Δημητριάδης με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Δημητριάδης δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Μιχαηλίδη και στο 50ο το φάουλ του Μίμτση δεν βρήκε στόχο.

Δύο λεπτά μετά του σουτ του Δημητριάδη ήταν άστοχο όπως και η κεφαλιά του Προσκυνητόπουλου στο 54ο.

Στο 59ο το σουτ του Μαυροματίδη ήταν άστοχο και πέντε λεπτά μετά ατομική προσπάθεια και σουτ του Θεοδουλίδη η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι..

Στο 65ο συνδυασμός Μαυροματίδη- Δημητριάδη σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Μιχαηλίδης όπως και λίγο αργότερα του σουτ του πρώτου.

Στο 70ο τέλος ο Μαυροματίδης με σουτ έκανε το τελικό 4-0.

Καλύτεροι από τον Μέγα Αλέξανδρο οι Σερέτης, Κουτσομήτρος, Μαυροματίδης και από τον Ερμή οι Μιχαηλίδης, Προσκυνητόπουλος, Μπαλτζής και Χινδιρίδης.

Διαιτητής: Τσιγγένης (Κωνσταντινίδης- Παπαδόπουλος)
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Μπερμπερίδης, Κουτσομήτρος, Τσακαλίδης, Πισκιλίδης, Σιδηρόπουλος, Κωνσταντινίδης (75ο Τσίγλης), Θεοδουλίδης, Σερέτης, Δημητριάδης (75ο Αντωναρίδης), Μαυροματίδης, Παπαδόπουλος (69ο Ηontha).
Ερμής Ασβεστόπετρας: Μιχαηλίδης, Χινδιρίδης, Cobo, Δημητρίου, Μπαλτζής, Καραγιαννάκης (46ο Κοτζαφίλιος), Παπαδόπουλος Δ.. Σαββίδης, Παπαδόπουλος Διογ.(46ο Προσκυνητόπουλος), Μίμτσης, Μήττου (46ο Ρίζος).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ

Το Δ.Σ. του Εορδαϊκού θέλει να ευχαριστήσει το συμβούλιο του Απόλλων Ακρινής και ιδιαίτερα τον προπονητής της Ηλία Ατματζίδη για τις συγκινητικές πραγματικά προσπάθειες που κατέβαλαν για να προστατέψουν τους φιλάθλους και μέλη της διοίκησης μας από ορισμένους «κακούς» φιλάθλους της Ακρινής.
Τέτοιες προσπάθειες είναι άξιες συγχαρητηρίων και πρέπει να τονίζονται και να επιβραβεύονται.
ΤΟ Δ.Σ.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ (4η Αγωνιστική)

Α΄ Όμιλος

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Καμία ομάδα δεν έχει πλέον το απόλυτο στον Α΄ Όμιλο αφού τόσο η Ακαδημία Βοΐου όσο και το Πλατανόρευμα δεν μπόρεσαν να κερδίσουν. Η πρώτη έμεινε στο 2-2 εντός με τον Ανθότοπο ενώ το δεύτερο γνώρισε βαριά ήττα από τις Αυλές. Έτσι στην πρώτη θέση την Ακαδημία Βοΐου έπιασε η Ροδιανή που συνέτριψε με 7-0 το Λιβαδερό.

Στο ντέρμπι από τα παλιά η Γαλατινή κέρδισε τον Μακεδονικό Σιάτιστας με 3-1.

Τα αποτελέσματα:

ΑΜΣ Γαλατινής – Μακεδονικός Σιάτιστας 3-1
Απόλλων Αυλών – ΑΟ Τρανοβάλτου 5-0
Πρόοδος Μεταξά – ΑΕ Κρανιδίων 2-1
Ακαδημία Βοΐου – ΕΑΣ Ανθότοπου 2-2
Δόξα Ροδιανής – Αναγέννηση Λιβαδερού 7-0
Δόξα Μεσιανής – Δόξα Μικροκάστρου 3-2
Έλατος Ελάτης – Ερμής Πλατανορεύματος 3-0

Η βαθμολογία

1.Δόξα Ροδιανής 10
2.Ακαδ.Ποδοσφαίρου Βοΐου Η Ένωση 10
3.Ερμής Πλατανορεύματος 9
4.Έλατος Ελάτης 8
5.Ε.Α.Σ. Ανθότοπου 7
6.Α.Μ.Σ. Γαλατινής 7
7.Δόξα Μεσιανής 7
8.Μακεδονικός Σιάτιστας 6
9.Απόλλων Αυλών 4
10.Α.Ε. Κρανιδίων 4
11.Δόξα Μικροκάστρου 3
12.Πρόοδος Μεταξά 3
13.Αναγέννηση Λιβαδερού 1
14.Α.Ο. Τρανοβάλτου 0

Β΄ Όμιλος

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Αναγέννηση στη Μαυροπηγή κερδίζοντας τον τοπικό Άρη με 5-1. Από εκεί και μετά ο Πολυνίκης κέρδισε στο ντέρμπι τους Ακρίτες και έμεινε μόνος δεύτερος.
Τα αποτελέσματα:

Πολυνίκης Πτολ/δας – Ακρίτες Κοζάνης 3-2
Μ. Αλ. Χαραυγής – Αστραπή Κλείτου 3-3
ΑΣ Ποντοκώμης – Ατρόμητος Πτολ/δας 1-3
ΑΣ Καρυδίτσας – Ηρακλή Κρυόβρυσης 2-0
Πρωτοχώρι- Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 4-3
Άρης Μαυροπηγής – Αναγέννηση Πτολ/δας 1-5
Δαναοί Κοζάνης – Βέρμιο Καρυοχωρίου 2-2

Η βαθμολογία

1.Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 12
2.Πολυνίκης 10
3.Ακρίτες Κοζάνης 7
4.Ηρακλής Κρυόβρυσης 7
5.Κένταυρος Πρωτοχωρίου 7
6.Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 6
7.Φ.Σ. Αστραπή Κλείτου 5
8.Άρης Μαυροπηγής 5
9.Μέγας Αλέξ.Χαραυγής 4
10.Α.Σ. Καρυδίτσας 4
11.Βέρμιο Καρυοχωρίου 2
12.Δαναοί 2004 Κοζάνης 2
13.Α.Σ. Ποντοκώμης 2
14.Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης 1

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μπορεί πέρσι να τερμάτισε τελευταία αλλά φέτος δείχνει ότι έχει άλλα σχέδια. Ο λόγος για την Αγία Παρασκευή η οποία είναι η μοναδική ομάδα που έκανε το 2 στα 2:
Τα αποτελέσματα:

Δόξα Λευκόβρυσης-Άρης Καλονερίου 2-0
Αναγέννηση Ανατολικού-Α.Ε. Άνω Κώμης 1-0
Αίας Μικροβάλτου-Κεραυνός Πετρανών 1-0
Δράση Τσοτυλίου-Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής 1-2
Ηρακλής Δρεπάνου-Μέγας Αλέξ. Λευκοπηγής 0-2

Η βαθμολογία

1.Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής 6
2.Μέγας Αλέξ. Λευκοπηγής 4
3.Δόξα Λευκόβρυσης 4
4.Αίας Μικροβάλτου 4
5.Δράση Τσοτυλίου 3
6.Αναγέννηση Ανατολικού 3
7.Ηρακλής Δρεπάνου 3
8.Α.Ε. Άνω Κώμης 1
9.Κεραυνός Πετρανών 0
10.Άρης Καλονερίου 0

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.