Παιδαγωγικό Σεμινάριο με θέμα «Κοινωνικοπαιδαγωγικό Θέατρο και Μουσικοκινητική»



Ο Μανόλης Φιλιππάκης είναι δάσκαλος και εμψυχωτής με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία. Αρχικά δίδαξε σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ίδρυσε  τη σχολή δημιουργικής απασχόλησης ‘Κέντρο Επικοινωνίας, Έκφρασης και Δημιουργίας’ (ΚΕΕΔ) Χανίων, τη θεατρική ομάδα με εκπαιδευτικούς ηθοποιούς «Αμφιθέατρο» και τον Εκδοτικό Οίκο παιδαγωγικού υλικού (βιβλία-cd) «Λευκό Αερόστατο. Στη συνέχεια δίδαξε για τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και δύο Στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου.

Διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής για μία τριετία στο Καρναβάλι Ακρωτηρίου. Παρουσίασε σειρές σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα. Έλαβε μέρος σε πολλά διεθνή Συνέδρια και συμμετείχε σε διάφορα καλλιτεχνικά φεστιβάλ. Έργο ζωής του, που δημιούργησε με τους συνεργάτες στα Χανιά, είναι το Διεθνές Πολιτιστικό Χωριό- Κατασκήνωση «ΤΣΙΚΙΜΠΟΥΜ», που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 300 παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργα τοι: «Κοινωνικό Θέατρο», «Μουσικοκινιτική για παιδιά», «24 Κινητικές Ηχοϊστορίες», «80 Παιχνιδοτράγουδα», «Δημιουργικά Παιχνίδια Εξωτερικού Χώρου», «Παίζω- Χορεύω», «μία κασέτα που συνοδεύει το «Β βιβλιοτετράδιο» της νηπιαγωγού που του ανέθεσε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου του έχει αναθέσει την υλοποίηση παιδαγωγικών προγραμμάτων σε σχολεία.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο
 Α-ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ στην Κοζάνη τις εξής ημερομηνίες:
19/10/2012 Παρασκευή  5:00-9:00 μ.μ
20/10/2012  Σάββατο      10:00-2:00 π.μ   και 5:00-9:00 μ.μ
21/10/2012 Κυριακή      10:00-2:00 π.μ   και 5:00-9:00 μ.μ
 
Η οικονομική συμμετοχή του σεμιναρίου είναι 90 και μπορείτε να το αποπληρώσετε σε 9 μήνες. Εσείς καθορίζεται τις δόσεις που θα πληρώνεται
Είναι εφικτή και η εφάπαξ καταβολή  του ποσού του σεμιναρίου.

Η απόδειξη και η βεβαίωση του σεμιναρίου θα σταλούν από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Παιδείας της Κύπρου.

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής Α-ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ 246103300 / 6948149622 Νίκου Βιβή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.