Κοζάνη: Σε απεργία οι δάσκαλοι, το Σάββατο αποφασίσουν οι καθηγητές

sxoleio louketo zoom34563Με απεργιακές κινητοποιήσεις και παραστάσεις προσανατολίζονται δάσκαλοι και νηπιαγωγοί και ήδη έχει εξαγγελθεί απεργιακή κινητοποίηση για την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως εξήγησε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης η Πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ. Σταυρούλα Σαββίδου, οι απεργιακές κινητοποιήσεις θεωρούνται επιβεβλημένες καθώς οι εκπαιδευτικοί έχουν οδηγηθεί σε οικονομική ασφυξία, ενώ και από τα σχολεία εκτός από τα βιβλία λείπουν τα απαραίτητα κονδύλια για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Εν μεταξύ όπως ανέφερε στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κοζάνης κ. Χάρης Καλημέρης, οι αποφάσεις για την μορφή των κινητοποιήσεων στους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ληφθούν το ερχόμενο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη οπότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ΟΛΜΕ με την συμμετοχή όλων των ΕΛΜΕ. Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για

αύξηση των ωρών διδασκαλίας, την ελλιπή χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, την μη απόδοση των οδοιπορικών από την περσινή χρονιά και η λήψη πρόσθετων οικονομικών μέτρων με ενδεχόμενες μειώσεις μισθών.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.