Το 1ο Truck Show Κοζάνης είναι γεγονός!



trucks3435238 & 9 Σεπτεμβρίου 2012 – ΒΙ.ΠΕ Κασλά Κοζάνης στο χώρο του parking.

Πανελλαδική συγκέντρωση – φεστιβάλ φορτηγών, αγώνες, διαγωνισμοί, παρουσιάσεις επαγγελματικών και αγωνιστικών φορτηγών, παρέλαση στο κέντρο της Κοζάνης! Τα έσοδα της οργάνωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

O σύλλογος ¨Truck Rαcing Club¨ γεννήθηκε από την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουν κάποιοι για τα φορτηγά. Ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Πλακόδενδρο, τον Βίκτωρ Στάμο και τον Παναγιώτη Μαλλιόπουλο

Η αρχική ιδέα ήταν δική τους και αυτό το όνειρο πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια και τη συμμετοχή φίλων που έχουν ένα κοινό σημείο ,την αγάπη τους για τα φορτηγά. Σκοπός του συλλόγου είναι να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δωρίζοντας όλα τα έσοδα του.

Χρόνια τώρα οι διοργανωτές του συλλόγου συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και διοργανώσεις αγώνων που γίνονται με φορτηγά. Έτσι θέλησαν να διοργανώσουν μια τέτοια εκδήλωση και στη πόλη μας, την Κοζάνη η οποία δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με άλλες πόλεις. Η ιδέα του συλλόγου βρήκε σύμφωνους τον δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα και το δημοτικό συμβούλιο που χωρίς την έγκριση τους τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ο δήμος παραχώρησε το δημοτικό parking στη περιοχή Κασλά Κοζάνης και προσέφερε την πολύτιμη βοήθεια του στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Έτσι στις 8-9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του συλλόγου στην πόλη μας την Κοζάνη και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα τα διαθέσει ο σύλλογος μας για φιλανθρωπικό σκοπό. Για τον λόγο αυτό ζητά την συμμετοχή όλων σας και για ένα πράγμα να είστε σίγουροι πως θα περάσετε καλά!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6944868915 κ. Αθανάσιος Πλακόδενδρος.

truck show kozanis2345

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.