«Καμπανάκι» για τα οικονομικά της Περιφέρειας – Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης



periferia dit maked ktirio9879«Σε δύο μήνες θα έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα που έχουμε από την περσινή χρονιά στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και θα υπάρξει στάση πληρωμών και σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας, κυρίως για έργα που γίνονται με εθνικό χρήμα», τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Δίκτυο της ΕΡΑ Δυτ. Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης. Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση των περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη, έκανε γνωστό ότι για το θέμα με την απόδοση των πόρων των Κ.Α.Π στις Περιφέρειες, ο Υπουργός υπογράμμισε ότι «αναμένει την απάντηση εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών για τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν , αλλά και την δόση των 31 δισεκατομμυρίων».

Στο θέμα που αφορά την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι «υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία με τους λεωφορειούχους και τους ταξιτζήδες» και επίσης οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του 2011 θα καλυφθούν άμεσα από τις δαπάνες του κράτους και

οι οφειλές του 2012 θα πληρωθούν σε δόσεις που θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται σε λίγες ημέρες και μέχρι το τέλος του έτους.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.