34ο River Party: Η πιο επιτυχημένη διοργάνωση των τελευταίων χρόνων!



RiverParty34o 1hmera00Πέντε ημέρες γεμάτες μουσική μόλις τελείωσαν, εδώ στο Νεστόριο Καστοριάς και κοιτώντας πίσω μπορούμε να πούμε πως ήταν το πιο πετυχημένο River Party των
όλων των χρόνων, από όλες τις πλευρές.

Περισσότεροι από 35 καλλιτέχνες μας χάρισαν περισσότερες από 60 ώρες ζωντανής μουσικής.

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι βοήθησαν για να στηθεί αυτό το μεγάλο πάρτι και όλοι τους το έκαναν με αμείωτο κέφι καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι διασκέδασαν με την ψυχή τους στο μεγαλύτερο πάρτι που έχει στηθεί ποτέ, αφήνοντας για λίγο μακριά τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Εδώ, στο Νεστόριο Καστοριάς, η μουσική είχε τον…

πρώτο λόγο.

Ελευθερία, Μπάμπη, Θάνο, Χαρούλα, Δήμητρα, Σωκράτη, Μιχάλη, Θανάση, Νατάσα, Φίλιππε, Νίκο, Ελεωνόρα, Κωστή,  Goin through, Κίτρινα Ποδήλατα, Vegas, Gad, Υπόγεια Ρεύματα, Ανδριάνα, Παναγιώτη, Μαλού, Χρήστο, Velvet, Μιθριδάτη, Σοφία, σας ευχαριστούμε γιατί με τη φωνή και τα τραγούδια σας μας ταξιδέψατε στο πιο ζεστό και όμορφο River Party που διοργανώθηκε ποτέ. Και βέβαια ευχαριστούμε τους καλεσμένους μας που ήρθαν από πολύ μακριά και σφράγισαν με την παρουσία τους το River Party: τους Thievery Corporation και τους Nouvelle Vague.

Ολοκληρώνοντας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους αφανείς ήρωες, που χωρίς αυτούς μία τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Από τα παιδιά στα μπαρ που μας εξυπηρέτησαν με τόσο καλή διάθεση, μέχρι τα κορίτσια στη γραμματεία και στις πληροφορίες, από το ιατρικό προσωπικό, τους βοηθούς κατασκήνωσης, τους τεχνικούς ήχου, τους υπεύθυνους για τα συγκροτήματα, τους οδηγούς μέχρι τους ανθρώπους της καθαριότητας, τις ομάδες ασφαλείας, τα παιδιά στα ταμεία και τα ανταλλακτήρια, τους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων που ήταν εκεί 24 ώρες το 24ωρο για να μην συμβεί κανένα απρόοπτο. Ευχαριστούμε και τους εθελοντές σε όλα τα πόστα. Σας ευχαριστούμε, γιατί με τη θετική ενέργεια και τη σκληρή δουλειά σας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία αυτό το μεγάλο πάρτι.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε χωρίς να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Νεστορίου και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο, την Δημοτική Επιχείριση και προσωπικά τον πρόεδρο της κ. Μιχάλη Σμέρνο και τα σώματα ασφαλείας για όλη τους την υποστήριξη και βοήθεια.

Θερμές ευχαριστίες και προς τους χορηγούς και υποστηρικτές μας: τον Μεγάλο Χορηγό AMSTEL και τους: Phillip Morris – Παπαστράτο, Attrattivo, Skag, Eastpak, τις ΜΚΟ Action Aid, Αρκτούρος και Αιμοδοσία Καστοριάς.

Kαι βεβαίως ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους 24 χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή και την ενημέρωση του κοινού σε όλη την Ελλάδα.

Το 34ο River Party μόλις τελείωσε… Οι προετοιμασίες όμως για το 35ο έχουν ήδη ξεκινήσει!

Και η υπόσχεση είναι ίδια από όλους μας: το 2013 θα τα ξαναπούμε στις όχθες του Αλιάκμονα για να αποδείξουμε πως σε πέντε μέρες όλα μπορούν να αλλάξουν!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.