Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» – Θερινή Πολυφωνία 2012



kozani_topos_na_zeis_neo_banner2012Πλήθος κόσμου παρακολούθησε χθες το βράδυ, στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο, την εκδήλωση που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη – Τόπος να ζεις’ στα πλαίσια της ευρωπαικής μέρας μουσικής(21 Ιουνίου). Χορωδίες του δήμου μας (Μακεδνοί, Ιωακείμ Λιούλιας Κρόκου, Θρακιώτες-Μικρασιάτες Ελλησπόντου),αλλά και όμορων δήμων (Πίερος Βελβεντού και Μικρασιάτες  Πτολεμαίδας) συναντήθηκαν, κάποιες για πρώτη φορά  και μας ταξίδεψαν με τις υπέροχες φωνές τους από το παραδοσιακό στο  έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Ο Βασίλης Μπουγιοτόπουλος, μέλος της συντονιστικής επιτροπής, στην ολιγόλεπτη παρέμβασή του αναφέρθηκε στο  προφίλ της Δημοτικής Κίνησης και στις δράσεις της και κάλεσε τον κάθε ενεργό πολίτη σε συνεργασία στα ζητήματα που απασχολούν το δήμο, αλλά και ευρύτερα την κοινωνία ώστε να γίνει η Κοζάνη τόπος να ζεις.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε το μέλος της Κίνησης Φανή Φτάκα, η οποία στο κλείσιμο της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και έδωσε ραντεβού για την επόμενη χρονιά σηματοδοτώντας έτσι το θεσμό της Θερινής Πολυφωνίας.

Υ.Γ. Η Δημοτική Κίνηση ευχαριστεί τους:

Σάκη Ζαζά (ηχοσυστήματα, μουσικά όργανα)
Δημήτρη Μητράγκα (Κέντρο κήπου Άνθη-Φυτά)
Γιάννη Χαντζάρα (αντιπροσωπεία ποτών)
Super market Φίλος
Δάλλας Δημήτρης (Κατασκευές Origami)
Οικολογική Κίνηση Κοζάνης (Τουριστικό Οδηγός Βοϊου – Στα μονοπάτια των πέτρινων Οικισμών)

για τις χορηγίες τους

toposnazeis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.