Ευχαριστήριο Πάρι Κουκουλόπουλου σε όσους στήριξαν το ΠΑΣΟΚ



koukoulopoulos_paris65467ujΘα ήθελα μέσα απ΄ την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης που με την ψήφο τους κράτησαν όρθια τη Δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια και αυτής της δεύτερης, συνεχόμενης, προεκλογικής περιόδου, κατέθεσα πολιτικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας, δεσμευόμενος πως θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις τον καθημερινό μου αγώνα για να βγει η περιοχή μας το συντομότερο δυνατόν από την ύφεση και να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης.

Αυτές οι προτάσεις θα είναι ο οδηγός μου και στη νέα μου θητεία στο ελληνικό κοινοβούλιο καθώς σήμερα η πατρίδα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ άλλοτε σαφείς και ξεκάθαρους στόχους που να υπηρετούν το συμφέρον των πολλών.

Αυτή εξάλλου είναι και η βασική δέσμευση της Δημοκρατικής παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε όλοι μαζί, λειτουργώντας ως δύναμη ευθύνης, προκειμένου η χώρα μας να βγει όσο πιο γρήγορα γίνεται απ΄ τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Πάρις Κουκουλόπουλος
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.