Γιατροί με …σύνορα δια χειρός Χρυσής Αυγής!avgi_xrisi345_xa2_533_355Άλλη μία έμπνευση για το χώρο της υγείας έχει το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Εκτός από τον εξοβελισμό των μεταναστών από το ΕΣΥ και τα νοσοκομεία, πλέον οι Έλληνες, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εθνικιστικής οργάνωσης, θα έχουν την πολυτέλεια να εξετάζονται μόνο εκείνοι από ειδική ομάδα γιατρών. Πως θα έστηνε η Χρυσή Αυγή το σύστημα υγείας αν ποτέ κυβερνούσε ετούτη τη χώρα;

Όχι, για το συγκεκριμένο κόμμα οι μετανάστες δεν έχουν θέση στα δημόσια νοσοκομεία. Δεν έχουν δικαίωμα να περιμένουν να εξυπηρετηθούν στην…ουρά όπως οι υπόλοιποι πολίτες. Έστω κι αν ζουν νόμιμα στη χώρα μας. Διότι “νόμιμοι μετανάστες δεν υπάρχουν” όπως λένε.

Μάλιστα αν ποτέ μπορούσαν να κυβερνήσουν ετούτο τον τόπο, θα δημιουργούσαν όχι τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα αλλά τους Γιατρούς με …Σύνορα. Γεγονός που σημαίνει ότι θα έφτιαχναν ομάδες γιατρών για να εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σε δυσκολία.

Όπως άλλωστε δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασσιδιάρης στον Νίκο Ευαγγελάτο, η Χρυσή Αυγή θα δημιουργούσε ένα κοινωνικό ιατρείο για τους Έλληνες. Προφανώς η έμπνευση προέρχεται από τα αντίστοιχα ιατρεία που έχουν δημιουργήσει σήμερα διάφοροι φορείς και εξυπηρετούν όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από φυλή και χρώμα.   

Τα μέλη του εθνικιστικού κόμματος υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα δεν δικαιούνται περίθαλψης διότι δεν πληρώνουν για αυτήν.  

“Είναι μια τεράστια κατάντια για τον ελληνικό λαό όταν είναι να εξετασθεί σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, να πρέπει να περιμένει στην ουρά με τους Πακιστανούς που έχουν διαλύσει τα δημόσια Ταμεία και το δημόσιο σύστημα υγείας οι οποίοι δεν πληρώνουν, νοσηλεύονται δωρεάν”.

Τώρα αν κανείς δεν έχει ελληνική ταυτότητα και πεθαίνει, το τι θα απογίνει αποτελεί μάλλον ρητορικό ερώτημα…

iatropedia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.