Λιλιπούτειοι μαθητές επισκέφθηκαν το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης – Βίντεο…



KIKLOFORIAKI_AGOGI_DIMOU_KOZANISΟι μαθητές του 11ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης 9 Μαΐου 2012, τον χώρο του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης, όπου στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ενημέρωση για θέματα οδικής συμπεριφοράς.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές διδάχτηκαν από τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, πώς να κινούνται σωστά και με ασφάλεια ως πεζοί στους δρόμους της πόλης, ως ποδηλάτες, αλλά και ως επιβάτες κάποιου οχήματος.

Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης, στο οποίο πραγματοποιούνται τα μαθήματα οδικής συμπεριφοράς, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί προσομοίωση του συνήθους αστικού και περιαστικού οδικού δικτύου, και απαρτίζεται από τα βασικότερα δομικά του στοιχεία, τα οποία  έχουν κατασκευαστεί σε σμίκρυνση σε σχέση με τα αντίστοιχα πραγματικά.

Η προσπάθεια ενημέρωσης των μαθητών του δήμου θα συνεχιστεί, ευελπιστώντας στην επίτευξη της καλλιέργειας οδικής συμπεριφοράς και ταυτότητας των μελλοντικών οδηγών της πόλης μας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.