Αποθέωση για Βαλβέρδε και Μητροπάνο στο ερυθρόλευκο πάρτι τίτλου! Βίντεο



olimpiakos_2012_FIESTAOSFP_519_355Με ζεϊμπέκικα και μαντινάδες γιόρτασε ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του νταμπλ σε μία φαντασμαγορική γιορτή που στήθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Αποθέωση για Μαρινάκη, Βαλβέρδε, Καρεμπέ και παίκτες. Ανατριχίλα με την”Ρόζα” του Μητροπάνου από 35.000 θεατές στο Φάληρο.

Το πάρτι που ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 και ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 7 ώρες ολοκληρώθηκε με τους 35.000 θεατές που βρέθηκαν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” αλλά και τους πρωταγωνιστές να φεύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο. Υπό τους ήχους των τραγουδιών του Δημήτρη Μητροπάνου αλλά και των μαντινάδων του Μανώλη Κονταρού, ο κόσμος γιόρτασε, συγκινήθηκε και αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ είχε φροντίσει να γεμίσει σημαίες το γήπεδο, ενώ στην αρχή ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει αγώνα παλαιμάχων. . Οι λευκοί επικράτησαν με τον Γκόγκιτς (2) και τον Τσιαντάκη να βρίσκουν δίχτυα. Ο Γιαννακόπουλος, επίσης σκόρερ δύο τερμάτων, δεν έφτανε για

τους κόκκινους.

Στη συνέχεια ήταν η ώρα για το κυρίως μενού με το φιλικό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Τα αδερφοποιημένα σωματεία προσέφεραν μερικές πολύ ωραίες στιγμές και αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Αν και ελάχιστη σημασία έχει ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 χάρη στα τέρματα των Ντιόγκο και Ιμπαγάσα, ενώ για τους Σέρβους μείωσε ο Οζέγκοβιτς. Με τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν μπροστά στον κόσμο.

Ιδιαίτερη λάμψη στην βραδιά έδωσε η παρουσία του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος σταρ παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του. Την αποθέωση όμως γνώρισε και ο πρόεδρος των Πειραιωτών όταν παρέλαβε επίσης τιμητική πλακέτα από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Στη συνέχεια ξεκίνησε το πραγματικό σόου. Στη μνήμη του Δ. Μητροπάνου, που πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή, στήθηκε μια χορογραφία που «υποχρέωσε» τους πάντες να σηκωθούν όρθιοι και να τραγουδήσουν στη μνήμη του την αγαπημένη του ρόζα. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη από όλους και χρειάστηκε η παρουσία του Μανώλη Κονταρού για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα. «Αρχίζω και τρελαίνομαι και κάνω τον σταυρό μου και έχω για εικόνισμα τον Θρύλο τον Θεό μου» , έλεγε μία από τις μαντινάδες.
Μία άλλη τόνιζε τα εξής: «Βαλβέρδε άμε στο καλό, να έχεις καλή πορεία, σε όποια ομάδα και άνε πας να γράψεις ιστορία. Πρωτάθλημα και Κύπελλο, πήρες και το μυαλό μας μα ένα χειροκρότημα αξίζει ο πρόεδρός μας».

Η βραδιά έφτασε την κορύφωση της λίγο αργότερα όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε στον Βασίλη Τοροσίδη την κούπα του πρωταθλητή. Όταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού την σήκωσε στον ουρανό του Φαλήρου η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα με τους παίκτες να κάνουν τον γύρο του θριάμβου, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μία εξαιρετική σεζόν.

newsit.gr

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.