Ο Γιάννης Παλαιοκρασάς στη Σιάτιστα



palaiokrasas_siatista876Τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη, Ιωάννη Παλαιοκρασσά, υποδέχθηκε τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στο γραφείο της η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της αποπεράτωσης του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου της Σιάτιστας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχε η δημοτική αρχή με το ίδρυμα, το οποίο εμπλέκεται στην προγραμματική σύμβαση που είχε υπογραφεί πριν χρόνια με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. να δεσμεύεται να εισηγηθεί το θέμα στα υπόλοιπα μέλη έτσι ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη για αυτό το σημαντικό έργο.

Τις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές θα έχουν εκ νέου επικοινωνία, για να καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες και από πλευράς του Δήμου Βοΐου, με τη Δήμαρχο να ευχαριστεί εκ των προτέρων τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη για το ενδιαφέρον που δείχνει.

Στη συνάντηση το παρόν έδωσαν  οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Γαρούφος και Θεόκλητος Γιώτης καθώς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Μακρής.

sierafm.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.