Oι Thievery Corporation στο River Party!



river_party_2012_logo98769Tο μεγαλύτερο μουσικό & κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα 1 έως και 5 Αυγούστου 2012 στο Νεστόριο της Καστοριάς

Ένα μυστικό που το παίρνει το ποτάμι! Κάθε χρόνο!

Αυτήν την χρονιά, το River Party  θα είναι καλύτερο από ποτέ, με περισσότερες προτάσεις ψυχαγωγίας και με δυνατές υπογραφές από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως ακριβώς υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή! Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε!

Οι Thievery Corporation, το αχτύπητο δίδυμο των Rob Garza και Eric Hilton, ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, έρχεται για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της χώρας, στο 34o River Party!  Κάθε επίσκεψη τους στην Ελλάδα γίνεται sold out ενώ με τις

ανεπανάληπτες συναυλίες τους δικαιολογούν απόλυτα τον χαρακτηρισμό της κορυφαίας live μπάντας του πλανήτη!

Thievery Corporation  – Ένα φαντασμογορικό show  ήχου με visual art, 14 μουσικοί επί σκηνής, εντυπωσιακά γυναικεία φωνητικά, δυνατοί στίχοι, βραζιλιάνικη bossa nova, τζαμαϊκανή reggae, ήχοι και ρυθμοί Ινδίας και Μέσης Ανατολής και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους από το παρελθόν. Αυτοί είναι μόνο μερικoί από τους λόγους που θα μας οδηγήσουν φέτος στο Νεστόριο της Καστοριάς και θα μας κρατήσουν εκεί… Until ‘next’ morning!

34ο River Party – Γιατί…υπάρχει ένα καλοκαιρινό ραντεβού που δεν χάνει κανείς…

Info:
www.riverparty.org
http://www.facebook.com/RiverPartyNestorio

Προπώληση:
-Αγορές με πιστωτική κάρτα Live Tickets www.livetickets.gr
-Ticket Services: Πανεπιστημίου 39, Aθήνα (Στοά Πεσμαζόγλου, δίπλα στο μετρό Πανεπιστήμιο)
– Κατάστημα Public Συντάγματος ,Αθήνα
– Κατάστημα Public,Τσιμισκή 24, Θεσσαλονίκη
– Δημαρχείο Νεστορίου (από 26/3)

Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα  πενθήμερα εισιτήρια θα πωλούνται στην ειδική τιμή- προσφορά – έκπληξη: 35 ευρώ μόνο! (Θα διατεθούν περιορισμένα εισιτήρια σε αυτή την τιμή)

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.