Υπό κατάληψη από το μεσημέρι ο ΑΗΣ Αμυνταίου από αυτοδιοίκηση, φορείς και πολίτες



dei_amuntaiouΥπό κατάληψη βρίσκεται από τις 3 το μεσημέρι ο ΑΗΣ Αμυνταίου από φορείς και κάτοικους της περιοχής οι οποίοι αντιδρούν στην πώληση των λιγνιτικων μονάδων.

Την κινητοποίηση διοργάνωσε το δίκτυο ενεργειακών δήμων σε συνεργασία με συνδικαλιστικούς φορείς της ΔΕΗ. Η παρουσία του κόσμου είναι δυναμική αφού οι διοργανωτές επιστράτευσαν ακόμη και λεωφορεία για να μεταφέρουν τους διαμαρτυρόμενους.

Παρόντες στην κινητοποίηση είναι δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων, υποψήφιοι βουλευτές και αυτοδιοικητικοι οι οποίοι μαζί με τους πολίτες κρατούν πανό και ελληνικές σημαίες  και διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση των λιγνιτικων μονάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως το μέλος του διοικητικού συμβούλιου της ΔΕΗ Γιάννης Καραβασιλης, δήλωσε πως το ΔΣ θα πει όχι στην κυβερνητική πρόταση για πώληση την οποία περιμένει η κομισιόν μέχρι τις 25 Απριλίου.

Αυτή την ώρα (15:30) φορείς και συνδικαλιστές βρίσκονται όντος του ΑΗΣ Αμυνταίου και διαπραγματεύονται με τη διοίκηση του σταθμού τη μείωση των φορτίων.

Σωκράτης Μουτιδης – www.kozani.tv

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.