Το ΕΒΕ καλεί τις επιχειρήσεις τοπικών παραδοσιακών προϊόντων για συμμετοχή στα εκθεσιακά ξύλινα «σπιτάκια» κατά την Αποκριά



epimelhthrio_kozanis645Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κοζάνης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης διοργανώνει έκθεση τοπικών προϊόντων (τροφίμων, ποτών, αντικειμένων, κ.α.) στην κεντρική Πλατεία Κοζάνης το δεκαήμερο της Αποκριάς και από την Τσικνοπέμπτη 16/2/2012, έως και την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς 26/2/2012.

Συγκεκριμένα για την πραγματοποίηση της έκθεσης που γίνεται με σκοπό την προβολή των αξιόλογων, αυθεντικών, αλλά και αγνών προϊόντων που παράγονται από επιχειρήσεις του τόπου μας, στους χιλιάδες επισκέπτες της Κοζανίτικης Αποκριάς, θα τοποθετηθούν στο χώρο που είναι δίπλα στο καμπαναριό Κοζάνης τρείς (3) ξύλινες κατασκευές σπιτιών, όπου όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται θα εκθέσουν τα παραδοσιακά  προϊόντα τους.

Το ΕΒΕ καλεί τα μέλη του  να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, καθώς ήδη ο κατάλογος των εκθετών κλείνει, ώστε έγκαιρα να λάβουν τον εκθεσιακό χώρο που θα καλύψει τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων τους.

Πληροφορίες τηλ. 24610 41693 (κα Δούσιου) εργάσιμες ημέρες και  έως ώρα 15:00.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.