1 χρυσό και 2 χάλκινα τα μετάλλια για την Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο 17ο Διεθνές Πρωτάθλημα taekwondo

makedoniki_dinami_kozanis878Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 το 17ο Διεθνές Πρωτάθλημα taekwondo στο Sindelfingen της Γερμανίας το οποίο είχε μεγάλη απήχηση αφού συμμετείχαν συνολικά 1.000  αθλητές από 24 χώρες. Οι ηλικίες των αθλητών που αγωνίστηκαν ήταν 7 – 14 ετών κι αυτό αποδεικνύει ότι τα παιδιά από σχετικά μικρή ηλικία βιώνουν τις πραγματικές συνθήκες των αγώνων, γεγονός που τα ωριμάζει νωρίτερα, τα προϊδεάζει και τα προετοιμάζει για το μέλλον και την μετέπειτα αγωνιστική τους καριέρα.

Από την πόλη της Κοζάνης και τον σύλλογο Μακεδονική Δύναμη έλαβαν μέρος οι αθλητές :

1) Γεροντίδης Ιωάννης, 2) Γκλιάγιας Μάρκος, 3) Μπουντιούκος – Σπινάρης Αθανάσιος, 4) Μπουντιούκος – Σπινάρης Νικόλαος, 5) Παπαδόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου, 6) Παπαδόπουλος Ιωάννης του Ευθυμίου εκ των οποίων οι τρεις επέστρεψαν με μετάλλιο στις αποσκευές τους. Ο Μπουντιούκος – Σπινάρης Αθανάσιος πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +55 κιλών, ο αδερφός του Μπουντιούκος – Σπινάρης Νικόλαος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του , -50 κιλά και ο τρίτος αθλητής μας που κατέκτησε μετάλλιο είναι ο Παπαδόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου ο οποίος αγωνίστηκε στα  -35 κιλά και κατάφερε τελικά να αποσπάσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο προπονητής της ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος δήλωσε πως έμεινε άκρως ικανοποιημένος από την επίδοση των αθλητών του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θεωρεί πως και μόνο η συμμετοχή σε τέτοιου είδους διοργανώσεις αποτελεί σημαντική εμπειρία και τους κάνει καλύτερους αθλητές, γι’ αυτό συγχαίρει και τους έξι αθλητές για την πολύ καλή παρουσία τους στο πρωτάθλημα αυτό.

Το Δ.Σ. του συλλόγου επιβραβεύει τους αθλητές για την συμμετοχή, την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους στο 17ο Διεθνές Πρωτάθλημα taekwondo της Γερμανίας και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για το μέλλον.

 

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.