Αιμοδοσία στην Καισαρειά την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου



aimodotes_en_drasi3453Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και  ΩΡΑ 15:00-20:00 (προσέλευση 15:00-19:30) στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δ.Δ της Καισαρειάς διοργανώνετε Αιμοδοσία του Σ.Ε.Α. Κοζάνης, σε συνεργασία με  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καισαρειάς και το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.  

Καλούμε, όλους τους κατοίκους του Δ.Δ Καισαρειάς, αλλά και της ευρύτερης περιοχής δείξουν ευαισθησία και αίσθημα αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που υποφέρουν, να δώσουν Ζωή από τη Ζωή τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ή να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε ότι η Αιμοδοσία αποτελεί το πολυτιμότερο δώρο Ζωής για κάποιον ο οποίος έχει απόλυτη ανάγκη από μετάγγιση Αίματος.

Οι ανάγκες για αίμα είναι πάντα αυξημένες, η με τα σημερινά δεδομένα προσφορά Εθελοντικά προσφερόμενου Αίματος δεν επαρκεί, για αυτό το λόγο όλοι μαζί πρέπει να δείξουμε την ανθρώπινη πλευρά μας και να   βοηθήσουμε ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό περισσότερο αίμα.

Γι αυτό ενδιαφερθείτε τώρα και ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση  στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:
1.Να  αισθάνεστε καλά
2.Να είστε ξεκούραστοι
3.Να έχετε κοιμηθεί την προηγούμενη ημέρα 6-7 ώρες τουλάχιστον.
* Να υπενθυμίσουμε ότι:
* Τρώμε ένα ελαφρύ γεύμα 3 ώρες πριν.
* Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και τέλος
* * Δεν παίρνουμε ασπιρίνες εκτός και αν είναι απαραίτητο, οπότε δεν Αιμοδοτούμε.
* Δηλώνουμε στο Γιατρό αιμοδοσίας ποια φάρμακα παίρνουμε.
* ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ μας Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.
* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Νικ. Πλακοπίτη 11, Φαξ-τηλ:.2461038177 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.