Με δυσχέρεια η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Δυτ. Μακεδονίας

xionia_se_dromo

Ανακοινώνεται ότι, στην Εγνατία οδό από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Κοίλων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία, ενώ στο ρεύμα προς Γρεβενά από Α/Κ Κοίλων προς Α/Κ Καλαμιάς η κυκλοφορία των οχημάτων δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη.

Στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Γρεβενών,  πλησίον του Α/Κ Καλαμιάς, μόνο στο ρεύμα προς Γρεβενά,  η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσχέρεια.   

Ο απεγκλωβισμός οδηγών και επιβατών από το κομμάτι της Εθνικής Οδού  Κοζάνης – Γρεβενών, πλησίον του Α/Κ Καλαμιάς, ολοκληρώθηκε.

Συνεχίζουν να επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα για απομάκρυνση χιονιού.  

Με απόφαση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνση Κοζάνης, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Σιάτιστας έως Α/Κ Πολυμύλου.

Η συγκοινωνία σε όλο το υπόλοιπο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.