Τα… πάθη της παθολογικής του Μποδοσάκειου

mpodosakeio_nosok_ptol987Να κλείσει η παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας, γιατί η λειτουργία της λόγω της έλλειψης γιατρών είναι επικίνδυνη για γιατρούς και ασθενείς ζητά το επιστημονικό συμβούλιο του Νοσοκομείου από τη διοίκησή του.

Τα μέλη μάλιστα του επιστημονικού συμβουλίου υπέβαλαν την προηγούμενη Δευτέρα την παραίτηση τους στην διοικητή του Νοσοκομείου και πρόεδρο της ενιαίας επιτροπής των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαίδας, Αναστασία Μπούρτζου. Μετά την σημερινή συνεδρίαση φορέων στο Νοσοκομείο της Πτολεμαιδας, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας της Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος, Δημήτρη Βαρνάβα  η διοικήτρια του Νοσοκομείου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Παθολογική κλινική θα λειτουργήσει με μετακινήσεις γιατρών και από τα γύρω Νοσοκομεία. Εν τω μεταξύ υπέβαλε την παραίτηση του σήμερα ο υπεύθυνος της μονάδας χημειοθεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαιδας  Μιχάλης Ανθόπουλος.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.