Ελλάς Ελλήνων Εραστών… ή παντού υπάρχει ένας μύθος!



Ακαταμάχητοι εραστές δηλώνουν σε διεθνή έρευνα οι Ελληνες με 30 διαφορετικούς συντρόφους …και οι Ελληνίδες με 10 διαφορετικούς ! Δείτε θέμα:
Σύμφωνα με τη μελέτη, οι Έλληνες δηλώνουν ότι είχαν κατά μέσο όρο 30 διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους, δήλωση που τους «δίνει» και την ευρωπαϊκή πρωτιά στον συγκεκριμένο τομέα σεξουαλικής δραστηριότητας. Ακολουθούν ασθμαίνοντας οι Ισπανοί (αναφέρουν 20 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους), οι Γάλλοι (19) και οι Γερμανοί (17).

Την ίδια στιγμή, περισσότεροι από ένας στους πέντε Έλληνες άντρες (22%) που βρίσκονται σε σταθερή ερωτική  σχέση παραδέχονται ότι έχουν απατήσει τον  σύντροφό τους. Ποσοστό δε 8% των ανδρών δεν αρκείται σε μία… παράλληλη σχέση, αλλά δηλώνει ότι έχει παράλληλες επαφές με τρεις ή περισσότερες συντρόφους!

Πρώτοι στην εναλλαγή συντρόφων, πρώτοι και στην απιστία

Από όλους τους ευρωπαίους, που συμμετείχαν στη μελέτη, οι Έλληνες αποδεικνύεται ότι είναι και οι πιο «άτακτοι» ερωτικά: το 22% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δηλώνει «άπιστο» στη σχέση, έπονται οι Ιταλοί (18%) και οι Γερμανοί (11%).

Στον… ερωτικό δρόμο που χάραξαν οι Έλληνες, βαδίζουν με δειλά βήματα και οι  Ελληνίδες: δηλώνουν κατά μέσο όρο 10 διαφορετικούς συντρόφους στην ενήλικη σεξουαλική ζωή τους, συναγωνιζόμενες στα… ίσα τις Γαλλίδες και τις Αγγλίδες. Την πρώτη θέση στην προκειμένη περίπτωση κατακτούν ωστόσο οι Γερμανίδες με 12 ερωτικούς συντρόφους στην ενήλικη ζωή τους.
Σε ό, τι αφορά την απιστία, μία στις δέκα Ελληνίδες με μόνιμη σχέση δηλώνουν ότι έχουν απατήσει το έτερον ήμισυ, ενώ ποσοστό 4% δηλώνει λάτρης των παράλληλων σχέσεων –με τρεις και άνω συντρόφους!

protothema

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.