Μήνυση για τη ρύπανση από Κύρινα – Ιωαννίδη



ergostasio_dei_14_apo_ailiaΜήνυση κατά παντός υπευθύνου, για τη συνεχιζόμενη ρύπανση από τις μονάδες και τα ορυχεία της ΔΕΗ κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι στην Εισαγγελία Κοζάνης,  οι επικεφαλής των παρατάξεων: «Εναλλακτική Δράση» του Περιφερειακού Συμβούλιου,  Αντώνης Κύρινας και «Κοζάνη: Τόπος να ζεις» του Δημοτικού Συμβούλιου  Λευτέρης Ιωαννίδης.  

Μιλώντας ο κ. Κύρινας στην ΕΡΑ Κοζάνης,  λίγο πριν την κατάθεση της μήνυσης, τόνισε ότι οι δύο παρατάξεις προχώρησαν από κοινού σ’ αυτή την ενέργεια, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων, καθώς η κατάσταση με την ρύπανση συνεχίζει να παραμένει στο «κόκκινο», χωρίς όπως ανέφερε «να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα από τη ΔΕΗ».

Εν τω μεταξύ με δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής χαρακτήρισε «τραγική και εφιαλτική» την κατάσταση, επισημαίνοντας πως η ΔΕΗ είναι η κύρια υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή. Όπως τόνισε παρά την παρέμβασή του προς τη ΔΕΗ, να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, η κατάσταση παραμένει και σήμερα η ίδια.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.