Τρεις συνδυασμοί κατεβαίνουν τελικά στις εκλογές του Επιμελητηρίου



epimelhthrio_kozanis645Συνολικά 155 υποψήφιοι συμμετέχουν στη φετινή εκλογική διαδικασία του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Οι υποψήφιοι αποτελούν τρία ψηφοδέλτια των οποίων «ηγούνται» οι Γιώργος Βαβλιάρας, Ιωάννης Μητσιάκος και Κωνσταντίνος Κυριακίδης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πρωτοκόλλου της Εκλογικής Επιτροπής του ΕΒΕ, το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Βαβλιάρα, επικεφαλής της παράταξης «¼λοι Μαζί Μπορούμε», αποτελούν 59 υποψήφιοι.

Το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μητσιάκου, επικεφαλής της παράταξης «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση», αποτελούν 9 υποψήφιοι και το ψηφοδέλτιο του Κώστα Κυριακίδη, επικεφαλής της παράταξης «Νέο Επιμελητήριο Ανοικτό για όλους», αποτελούν 87 υποψήφιοι.

Οι τρεις παρατάξεις που ρίχνονται στη μάχη της εκλογικής διαδικασίας, διαθέτουν υποψηφίους σε όλα τα τμήματα (εμπορίου, μεταποίησης, γουνοποιών, υπηρεσιών) εκτός του συνδυασμού του κ. Μητσιάκου που δεν διαθέτει υποψήφιους για το τμήμα των γουνοποιών.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων έληξε στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου. Τα σημεία διεξαγωγής της διαδικασίας θα ανακοινωθούν από το Επιμελητήριο τις επόμενες μέρες.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.