Σε εξέλιξη οι προσπάθειες για να περιέλθει στην δικαιοδοσία του Δήμου Κοζάνης το άλσος Κουρί

kouri_kozani_dasos76r8Με αφορμή την επιστολή δημότη που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, αναφορικά με την κατάσταση του άλσους Κουρί, κρίναμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε στους κατοίκους της πόλης Κοζάνης και του Δήμου μας, ότι η ευθύνη για το «Κουρί» δεν ανήκει στο Δήμο Κοζάνης.

Η εν λόγω έκταση ανήκει στην διεύθυνση εποικισμού και η ευθύνη της λειτουργίας και των εγκαταστάσεων (ζωολογικός κήπος, πρόσκοποι, αθλητικές εγκαταστάσεις, αναψυκτήριο κτλ) ανήκουν στην δασική υπηρεσία. Ο Δήμος Κοζάνης πολλές φορές παρεμβαίνει επικουρικά σε θέματα καθαριότητας, ζητώντας άδεια από τη δασική υπηρεσία.

Παρόλα αυτά έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες μεταξύ του Δήμου Κοζάνης, της Δασικής Υπηρεσίας και της διεύθυνσης εποικισμού, για να περιέλθει η ευθύνη λειτουργίας και η διαχείριση στον δήμο, με στόχο να δρομολογηθούν παρεμβάσεις που θα αξιοποιήσουν στο βέλτιστο το χώρο του άλσους.

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.