Σύλληψη 2 ατόμων που έκλεβε σούπερ μάρκετ σε Κοζάνη και Βέροια!



astinomia_faros_anamenosΣυνελήφθησαν χθες (11-11-2011) το μεσημέρι στην Κοζάνη, από αστυνομικούς  της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης και του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, ένας (1) ημεδαπός 57 ετών και ένας (1) αλλοδαπός 35 ετών, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, για κλοπές και εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 57χρονου, βρέθηκαν διάφορα προϊόντα σούπερ μάρκετ.

Ύστερα από περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι τα παραπάνω εμπορεύματα, αποτελούσαν προϊόντα κλοπών που είχαν διαπράξει οι ανωτέρω δράστες, ενεργώντας σαν δομημένη εγκληματική ομάδα, τις πρωινές ώρες της 11-11-2011, από συνολικά επτά (7) καταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στην πόλη της Κοζάνης.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε προγενέστερο χρόνο (27-10-2011 και 1-11-2011) είχαν διαπράξει κλοπές σε καταστήματα της ίδιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην πόλη της Βέροιας, αφαιρώντας διάφορα εμπορεύματα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
ένα  (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
τα ανευρεθέντα εμπορεύματα, τα οποία και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους-υπευθύνους των καταστημάτων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, εξετάζοντας και την πιθανότητα οι συλληφθέντες να εμπλέκονται σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.