Η μνήμη του Έλληνα για Παπαδήμο – Σημίτη τελικά κρατάει όσο και του χρυσόψαρου!



Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Η μνήμη του Έλληνα τελικά κρατάει όσο και του χρυσόψαρου! Είναι δυνατόν τα κανάλια να παρουσιάζουν τον Λουκά Παπαδήμο ως τον Εθνοσωτήρα μας;;;

Αναρωτιόμαστε εμείς στην prionokordela. gr, ποιος είναι αυτός ο γκριζομάλλης κύριος με τα γυαλιά δίπλα στον Κώστα Σημίτη, όταν πριν 9 χρόνια έβγαλε από το ΑΤΜ τα πρώτα ευρώ ;;;

Μα ο κ. Παπαδήμος βέβαια! Πιστός φίλος και συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού, που ανέλαβε προσωπικά την «προετοιμασία» της Ελλάδας για την ένταξή της στην ΟΝΕ! Θυμόμαστε μήπως, με ποιον τρόπο ακριβώς μπήκαμε;;;

Προσλάβαμε την goldman sachs να μας «μαγειρέψει» τα στοιχεία και έτσι να μπούμε στην ΟΝΕ, δήθεν πανέτοιμοι να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό όνειρο!!!!

Και ποιο ήταν αυτό;;;; Να κατασπαράξουμε τις κοινοτικά πακέτα …δίχως κανέναν απολύτως αντίκρισμα, παρά τον πλουτισμό των ημετέρων φίλων μας, που συμπτωματικά έχουν κατασκευαστικές εταιρείες!!!! Τι κέρδισε ο Έλληνας πολίτης!!!!! ΤΙΠΟΤΑ!!! Μόνο ακρίβεια και τριπλασιασμό μάλιστα αυτής μέσα σε μία νύχτα!!!!! Τι  κέρδισε η Ελλάδα;;;; Τίποτα !!!!

Μόνο φαγοπότι από τους ημετέρους και έναν συνεχή εθισμό προς τα «μαγειρέματα» της goldman sachs, που τεχνηέντως έκρυβε την πραγματική μας αδυναμία να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς της Ευρώπης, μέχρι που γνωρίζοντας απόλυτα τον επί χρόνια πελάτη της, στο τέλος πόνταρε σε βάρος του και καθώς γνώριζε, κέρδισε πολλά, πάρα πολλά λεφτά σε βάρος του ελληνικού λαού!

Κ. Σημίτης, ο Αρχιτέκτονας της Χρεωκοπίας, ο «Εγκέφαλος» ενός οργανωμένου εγκλήματος σε βάρος της χώρας μας και των πολιτών της!!! Λ. Παπαδήμος, ο σημερινός εντολοδόχος Πρωθυπουργός και ο τότε εντολοδόχος του χάρτινου οικοδομήματος μας!!! Μεγάλη ανακούφιση νιώθουμε τώρα πραγματικά! Από τον Άννα στον Καΐάφα!!!!

Όλη μάλιστα την νύχτα, ο βραχύσωμος πρώην πρωθυπουργός, δεχόταν τηλεφωνήματα από τους πασόκους υπουργούς, για να του εκδηλώσουν την αιώνια πίστη τους σε αυτόν και να τον παρακαλέσουν να πάρει τηλέφωνο τον φίλο του Λουκά, για την παραμονή τους στην μεγάλη γιορτή – κυβέρνηση συνεργασίας, που έσπευσε και η δεξιά πολυκατοικία να στηρίξει !!!!!

Και κάτι ακόμα, γιατί έπεται συνέχεια ….  ο γερμανόφιλος κ. Σημίτης σας θυμίζει τίποτα …σχετικά με την SIEMENS;;;;;; Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι!!!!!

prionokordela

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.