Κοζάνη: Λίγο πριν την μετακόμιση…η Αστυνομίαastinomia_koz_ergot7895t89Στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου αναμένεται να παραδοθεί το νέο Μέγαρο της Αστυνομίας στην είσοδο της πόλεως της Κοζάνης, όπου και θα στεγαστούν, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΑ Κοζάνης, δρομολογήθηκε η ρευματοδότηση του κτιρίου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται να δοθεί η πιστοποίηση ολοκλήρωσης των εργασιών από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. Στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο, θα συγκεντρωθούν όλες οι υπηρεσίες της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων, οι δυο διευθύνσεις, η Ασφάλεια, η Τροχαία και το τμήμα τάξης Κοζάνης καθώς και όλα τα οχήματα που τώρα φιλοξενούνται στον χώρο του στρατοπέδου. Εφόσον ολοκληρωθεί η διοικητική παραλαβή, θα ξεκινήσει η μετακόμιση, η οποία και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.