Τραγική εξέλιξη με το πτώμα στη Σιάτιστα – Είναι ο 23χρονος Κώστας Πολύζος…



polizos_976986986Οι υποψίες και όλες οι πληροφορίες των δημοσιογραφικών γραφείων και τοπικών ΜΜΕ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον δραματικό τρόπο. Το πτώμα του νεαρού άντρα που βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε αγροτική περιοχή των Γρεβενών ανήκει στον 23χρονο Κώστα Πολύζο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Σιάτιστα και το σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου του 2011!

Τη σχετική είδηση μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων των 11 το WEST CHANNEL. Οι σχετικές εξετάσεις στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ολοκληρώθηκαν και έγινε η ταυτοποίηση του DNA. Πλέον, αναμένονται εξελίξεις, με την Αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Ενημερώθηκε η οικογένεια του Κωστή Πολύζου – Από τη μητέρα το DNΑ…

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ ενημερώθηκε η μητέρα του 23χρονου Κωστή Πολύζου, από τη Σιάτιστα, πως το πτώμα ανήκει, δυστυχώς, στο γιο της, ο οποίος φέρεται να είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, η έκθεση των ειδικών εργαστρίων της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει πως κατά 99,99% είναι ο νεαρός, σύμφωνα και με το γενετικό υλικό που ταιριάζει με εκείνο της μητέρας του…

Ήδη, στο άκουσμα της σχετικής είδησης η τοπική κοινωνία της Σιάτιστας αλλά και η ευρύτερη περιοχή έχουν συγκλονιστεί, αν και όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες όλες τις προηγούμενες ημέρες συνέκλιναν στο ότι δυστυχώς το πτώμα ανήκε στον άτυχο νεαρό, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος σε δασική περιοχή. Κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως κατά πάσα βεβαιότητα ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια…

από το kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.