Εξαφάνιση 16χρονης κοπέλας στη Νεάπολη Βοΐουhttps://i0.wp.com/files.tovoion.com/200001903-6ca6f6da0d/ntina1.jpg?resize=228%2C259Εξαφανίστηκε η Κωνσταντίνα- Ντίνα Μούγιου του Φλαμούρη και της Ειρήνης, 16χρονη κοπέλα, αλβανικής καταγωγής, από την  Νεάπολη Βοΐου, όπου διέμενε με την οικογένειά της,το Σάββατο στις 27 Αυγούστου στις 15:00 το μεσημέρι. Η Εξαφάνιση της έγινε αντιληπτή, όταν οι γονείς της, επέστρεψαν το απόγευμα τις ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον  Πατέρα της εξαφανισμένης κοπέλας, πριν από την εξαφάνιση της, όλη η οικογένεια βρίσκονταν στο σπίτι, και κάποια στιγμή που οι γονείς της θέλησαν να φύγουν, για κάποια εργασία που είχαν να κάνουν, η Ντίνα βρήκε την ευκαιρία να φύγει από το σπίτι, λέγοντας στους γονείς της, ότι θα πήγαινε στο φροντιστήριο. Από εκείνη την στιγμή αγνοείτε η τύχη της.

Η Οικογένεια του Φλαμούρη Μούγιου διαμένει στην Νεάπολη Βοΐου τα τελευταία 22 χρόνια!

Επίσης η 16χρονη κοπέλα κατά την εξαφάνιση πήρε μαζί της όλα τα νόμιμα έγγραφα της καθώς και την άδεια παραμονής. Οι γονείς της Ντίνας Μούγιου, Φλαμούρης και Ειρήνη, παρακαλούν, όποιον γνωρίζει οτιδήποτε ή έχει δει κάπου την συγκεκριμένη κοπέλα να επικοινωνήσει με το παρακάτω κινητό τηλέφωνο   6972382456

sierafm


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.