Εξι αθλητές της Μακεδονικής δύναμης στα ΑΕΙ της χώραςmakedoniki_dinami_kozanis878H φετινή χρονιά ήταν άκρως απαιτητική με υποχρεώσεις τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο , αφού οι αθλητές διένυαν την τελευταία χρονιά του Λυκείου και προσδοκούσαν να επιτευχθεί ο στόχος τους, για την κατάκτηση μιας θέσης σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της επιλογής τους. Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα αφού και οι έξι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της αρεσκείας τους, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο πρωταθλητισμός μπορεί να πορεύεται και να συνυπάρχει και με άλλες υποχρεώσεις, δημιουργώντας έφηβους με στόχους και οράματα.

Οι αθλητές αυτοί της Μακεδονικής Δύναμης, όλοι τους πρωταθλητές Ελλάδος στο Ολυμπιακό αγώνισμα του tae-kwon-do, διδάχτηκαν από πολύ μικροί να παλεύουν, να αγωνίζονται και να τα καταφέρνουν, έτσι λοιπόν και τώρα αντιμέτωποι με το στοίχημα των εξετάσεων, ήξεραν ακριβώς το δρόμο προς τη Νίκη! Με υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα, οργάνωση και προγραμματισμό, συνδύασαν άψογα τις υποχρεώσεις τους συνεχίζοντας τον πρωταθλητισμό στο tae-kwon-do και στη ζωή.

Τα ονόματα των αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις του Ιουνίου για το 2011, είναι :
1) Κουϊμτζίδης Ιωάννης του Κων/νου, Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης
2) Πατιάς Γεώργιος του Κων/νου, Χημικό Αθηνών
3) Στύλλου Θεοδώρα- Βικτωρία του Ιωάννη, Νομική Θεσσαλονίκης
4) Τσιμόπουλος Ιωάννης του Κίμωνα,Οικονομικό Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ.
5) Τζέλλος Κλεάνθης του Ιωάννη, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΠΑ.ΜΑΚ.
6) Χασιώτης Θεόδωρος του Ιωάννη, Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης

Ο Πρόεδρος, κύριος Πουτογλίδης Γεώργιος, το Δ.Σ. καθώς και οι προπονητές του Συλλόγου Μακεδονική Δύναμη συγχαίρουν τους αθλητές για την επιτυχία τους και εύχονται σε όλους καλή πρόοδο!

vetonews

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.