Όταν μια μάνα πρέπει να αποφασίσει ποιο απο τα δυο παιδιά της θα πεθάνει!

Η ιστορία της μητέρας, που ακούει στο όνομα Wardo Mohamud Yusuf και η οποία περπατούσε για δύο εβδομάδες με την μόλις ενός έτους κόρη της και των τεσσάρων ετών γιο της για να…
βρει νερό, είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Όταν το αγοράκι της κατέρρευσε λίγο πριν το τέλος της διαδρομής, εκείνη του έριξε λίγες σταγόνες από το ελάχιστο νερό που είχε προκειμένου να συνέλθει, η μητέρα συνειδητοποίησε ότι εκείνος είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν μπορούσε να πιει νερό.

Εκείνη τότε ζήτησε από άλλες οικογένειες που ταξίδευαν μαζί τους για βοήθεια, αλλά κανένας δεν σταμάτησε φοβούμενος για την επιβίωσή του. Τότε η 29χρονη μάνα, έπρεπε να πάρει μία απόφαση… Έζησε τον πόνο ενός διλλήματος, το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει καμία μητέρα!

”Τελικά αποφάσισα να τον αφήσω πίσω, να τον αφήσω στο Θεό να τον βοηθήσει… Είμαι σίγουρη ότι ήταν ζωντανός κι αυτό που αναγκάστηκα να κάνω μου έχει σπάσει την καρδιά”, είπε η Yusuf λίγες μέρες αργότερα σε συνέντευξή της στο στρατόπεδο προσφύγων της Κένυας.

on-news.gr

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.