Αποκάλυψη: H Διαμαντοπούλου έσβησε πρόστιμο 700.000 ευρώ σε τζαμί!Τελικά, λεφτά υπάρχουν… Απλά, υπάρχουν μόνο για τα «αδέλφια» μας, τους Τούρκους… Και η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου μας το αποδεικνύει έμπρακτα…

Η «φιλεύσπλαχνη» πολιτικός πήρε θέση δίπλα στους κατοίκους της Ξάνθης… τους Τούρκους, υπέγραψε εν μία νυχτί τα απαραίτητα έγγραφα για την άδεια κατασκευής ενός αξιοπρεπούς χώρου προσευχής των… μουσουλμάνων και κατήργησε το αστρονομικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην διαχειριστική επιτροπή του… τζαμιού!

Για τί ποσό μιλάμε; Αστεία πράγματα! Μόλις… 700.000 ευρώ!!!

«Χάρη στην κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, η κατασκευή του τζαμιού θα αρχίσει ξανά. Η υπουργός δικαίωσε τον κόσμο του χωριού και υπέγραψε μια απόφαση… που χαροποίησε ιδιαίτερα τους τουρκόφωνους Σμινθιώτες, τόσο που οι κάτοικοι της περιοχής θα την ανταμείψουν στις βουλευτικές εκλογές!» γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό «Αζινλίκτσα» της Τουρκίας, το οποίο εκθειάζει, στο εκτενές αφιέρωμα του, την «φιλότουρκη» υπουργό.

Μιας και έχετε τέτοιες ευαισθησίες, κυρία Διαμαντοπούλου, να σας πούμε ότι υπάρχει και ένα παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στο Πόρτο Λάγος, στο οποίο η πολεοδομία Ξάνθης, επίσης, επέβαλλε πρόστιμο 140.000 ευρώ, πολύ λιγότερα δηλαδή από αυτά που ως δια μαγείας «σβήσατε» από το τζαμί της Ξάνθης. Να υποθέσουμε ότι θα έχει τακτοποιηθεί και αυτό μέχρι αύριο, σωστά;;; Εκτός και αν πρέπει να αλλαξοπιστήσουμε, για να εισακουστούν και τα δικά μας αιτήματα…

prionokordela

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.