Στο Αγρίνιο ο Χαριστέας για να υπογράψει στον Παναιτωλικό



Επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, για χάρη του Παναιτωλικού, ο Άγγελος Χαριστέας. Ο 31χρονος επιθετικός, σκόρερ του… “χρυσού” γκολ που χάρισε στην Εθνική Ελλάδος το Πρωτάθλημα Ευρώπης. Μετά από μία μακρά θητεία στα γήπεδα της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Γαλλίας, ο “Χάρι” γύρισε στα πάτρια εδάφη. Ήδη βρίσκεται στο Αγρίνιο και από ώρα σε ώρα αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του Παναιτωλικού όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα και μόνο τα τυπικά απομένουν για να μετακομίσει στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και κατάφερε να κάνει το μεγάλο «deal», κλείνοντας τον έμπειρο στράικερ και με τον τρόπο αυτό προσθέτει ένα πολύ δυνατό όπλο στην επιθετική… φαρέτρα του Μπάμπη Τεννέ!

Παράλληλα, ο Παναιτωλικός βρίσκεται πολύ κόντα στην απόκτηση και του Στέφανου Σιόντη που θέμα ..λεπτών …είναι η υπογραφή του συμβολαίου του.

prassia-eyrytanias.blogspot.com


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.