Ανακύρηξαν τον υφ. Εσωτερικων Π. Κουκουλόπουλο ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Εορδαία!koukoulopoulos_paris65467ujΟ Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας εδώ και καιρό είχε καταστήσει σαφές ότι υψηλότερο σημείο προστασίας για την Εορδαία, είναι το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Η κόκκινη γραμμή που θέσαμε, καταπατήθηκε, αφού οι αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας συρρικνώνουν το Νοσοκομείο μας, και θέτουν υπό αμφισβήτηση την αυτόνομη λειτουργία του, αλλά και την εξέλιξή του.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι πολιτικές παρεμβάσεις θέλουν ένα κορεσμένο και γερασμένο Νοσοκομείο να αυξάνει τις κλίνες του, και το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με τις απεριόριστες δυνατότητες, να συρρικνώνεται.

Τα νέα δεδομένα που τίθενται, είμαστε σίγουροι ότι

έχουν ονοματεπώνυμο, και πιστεύουμε ότι οφείλονται σε συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι είναι ανέκαθεν εχθροί της Εορδαίας, παρά το γεγονός ότι τιμήθηκαν από τους πολίτες της, με την ψήφο τους.

Με αυτά τα δεδομένα το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε και δημοσιοποιεί τις αποφάσεις και τις προτάσεις του, οι οποίες είναι:

1) Θεωρούμε και χαρακτηρίζουμε τον βουλευτή Κουκουλόπουλο, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ στην περιοχή μας και του συνιστούμε να μην δοκιμάσει άλλο τις αντοχές των πολιτών της Εορδαίας. Η καλές του σχέσεις με τον Υπουργό υγείας, επιβεβαιώθηκαν. Ελπίζουμε να πάψει να λειτουργεί πλέον για το “καλό” μας.

2) Καλούμε την Δήμαρχο Εορδαίας, καθώς και όλο το Δημοτικό συμβούλιο ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ως ένδειξη ύστατης αντίστασης στην συρρίκνωση της περιοχής, , που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το Νοσοκομείο μας, αλλά και με μία σειρά υπηρεσιών που κλείνουν στην Πόλη μας.

3) Καλούμε τους περιφερειακούς συμβούλους της Εορδαίας να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, για τους ίδιους λόγους.

4) Καλούμε την διοικήτρια του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, για λόγους ευθιξίας, εάν αυτοί υφίστανται.

5) Καλούμε τέλος όλους τους κατοίκους της Εορδαίας να ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, απέχοντας και μένοντας μακριά από τις κάλπες, οποτεδήποτε γίνουν εκλογές, τοπικές ή εθνικές.

Αυτή είναι η απαρχή μιας σειράς αντιδράσεων που προκαλούμαστε να υλοποιήσουμε. Είναι πλέον η ώρα των πράξεων.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.