Nέος Πρόεδρος στην ΑΝ.ΚΟ. ο Κ. Μιχαηλίδης, Αντιπρόεδρος ο Λ. Μαλούτας



anko_banner_300Σε πνεύμα συναίνεσης και με στόχο τη συνέχιση της αποδοτικής λειτουργίας και προσφοράς της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και όρισε ομόφωνα τις παρακάτω αρμοδιότητες μεταξύ των μελών του :

Πρόεδρος: Κυριάκος Μιχαηλίδης
Αντιπρόεδρος: Λάζαρος Μαλούτας
Μέλη: Γιώργος Δακής
Παρασκευή Βρυζίδου
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Παναγιώτα Ορφανίδου
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Νίκος Πατσιούρας
Χρήστος Σάββας
Γιώργος Σβώλης
Κων/νος Αυξέντης    

Η απόφαση του Δ.Σ. αποτελεί επιλογή ενότητας στην οποία προσδοκούμε όλοι και προωθούμε συλλογικά.

«Όλοι μαζί στηρίζουμε μια κοινή προσπάθεια του συνόλου των κοινωνικών και οικονομικών εταίρων με στόχο την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας και την επίτευξη των οραμάτων μας με τη συνδρομή της ΑΝΚΟ. Στηρίζουμε το νέο Πρόεδρο που τυγχάνει της κοινής μας αποδοχής», τόνισε ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ κ. Γιώργος Δακής Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.
«Απόφαση μας είναι να στηρίξουμε την ΑΝΚΟ αναγνωρίζοντας το έργο και τις δυνατότητές της και να είμαστε δίπλα στο νέο Πρόεδρό μας», αυτά δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Κοζάνης και νέος Αντιπρόεδρος της ΑΝΚΟ κ. Λάζαρος Μαλούτας».

Ανάλογες ήταν και οι θέσεις που εκφράστηκαν από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κλείνοντας τις διαδικασίες της συνεδρίασης ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή για την τιμητική πρόταση που του έγινε και όλους τους συναδέλφους που τη στήριξαν δήλωσε ότι : «Τη δύναμή μας την αντλούμε από τη σύμπτωση των απόψεών μας τόσο για την περιοχή όσο και για την Εταιρεία μας.

Η Διοίκηση της Εταιρείας ήταν και θα είναι συλλογική και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε».

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.