Οι κάτοικοι της κάτω Κώμης καθάρισαν τον περίγυρο της Τοπικής Κοινότητας



12uytfvuiv899Με επικεφαλής το σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα ,οι κάτοικοι της Κάτω Κώμης προχώρησαν στον καθαρισμό του περίγυρου του χωριού τους, από κάθε λογής απορρίμματα τα οποία διέσπειραν διάφοροι ασυνείδητοι περαστικοί.

Η διασπορά σκουπιδιών και οι παράνομες μικρές χωματερές που δημιουργούνται στους οικισμούς ,αποτελεί πρώτη  προτεραιότητα για το Δήμο Κοζάνης.

Οι χωματερές  οι οποίες ξεφυτρώνουν χωρίς κανένα απολύτως λόγο ,αφού η υπηρεσία της καθαριότητας και η διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου είναι από τις καλύτερες σ’όλη τη χώρα.

Η λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας Περιβάλλοντος αλλά και τέτοιες ενέργειες εθελοντισμού οι οποίες γίνονται σε πολλές τοπικές κοινότητες Πετρανά- Ποντοκώμης-Μαυροδενδρίου κ.λ.π, καθώς και οι προσπάθειες συλλόγων για εξωραϊσμούς χώρων μαζί με τις υπηρεσίες του Δήμου ελπίζουμε ότι θα περιορίσουν πολύ το φαινόμενο της ρύπανσης σε όλο το Νέο Δήμο Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.