Τι απέγιναν οι παίκτες των talent shows;



Πάει πολύς καιρός από τότε που τα talent shows αυτοαποκαλούνταν “μουσικές ακαδημίες”, αλλά οι απόφοιτοί τους συνεχίζουν να ελπίζουν ότι τα συγκεκριμένο χαρτί θα παίξει τον ρόλο του όταν έρθει η ώρα της δισκογραφίας. Άλλοι τα καταφέρνουν κι άλλοι όχι, αποδεικνύοντας ότι 10 η 15 επεισόδια τηλεοπτικής δόξας δεν είναι επαρκές εφόδιο για καριέρα διαρκείας.

Ο περίφημος Περικλής Στεργιανούδης, που κόντρα στη λογική κέρδισε προ ετών το Fame Story, έκανε μια καλλιτεχνική απόπειρα με έναν δίσκο, τραγούδησε κι ένα ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη και σήμερα αγνοείται! Η Αμαλία Αυγουστάκη πάλι, που νίκησε στο Dream Show, μπορεί να πήρε περισσότερες ψήφους από τον Διονύση Μακρή -σε μία μάχη γιγάντων (;) όπως τη χαρακτήρισε ο πάντα υπαινικτικός Α. Μικρούτσικος- αλλά δεν είχε την ίδια εμπορική επιτυχία και ως τραγουδίστρια μακριά από την κάμερα.

Ο Νότης Χριστοδούλου, επίσης νικητής του Fame Story, μπορεί να έκανε δισκογραφική δουλειά, το γεγονός όμως ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής, όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν πέρασε απαρατήρητο από το κοινό, που μάλλον συμφώνησε μαζί του. Από το πεντάγραμμο πέρασε στις εκπομπές deco και τελευταία (και ίσως καλύτερή) του εμφάνιση ήταν στην εκπομπή “Δέστε τους”, όπου το χιούμορ εκτιμάται περισσότερο απ’ ο,τι πάνω σε πίστα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης, η Τάμτα, η Ραλλία Χριστίδου, η Μάρω Λύτρα, η Καλομοίρα, επίσης είδαν τα πρώτα φώτα της δημοσιότητας μέσα από ριάλιτι, αλλά προχώρησαν παρακάτω, έκαστος στο είδος του και με τις δυνατότητές του. Δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο για όλους, αν σκεφτούμε πόσο απασχόλησαν τη δημοσιότητα π.χ. η Νάνσυ Αλεξιάδη ή η Ιωάννα Κουταλίδου ενόσω ακόμα βρίσκονταν στο παιχνίδι, των οποίων οι καριέρες δεν απογειώθηκαν ποτέ. Το ίδιο συνέβη και με την ντίβα του Fame Story, τη βασίλισσα της ζοχάδας Aσπα Τσίνα, αλλά και με τη νέμεσή της, Φωτεινή, οι οποίες έγραψαν άπειρο τηλεοπτικό χρόνο με καβγάδες βγαλμένους κατευθείαν από το σενάριο του “Ρετιρέ”, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μαγικά.

Η περσινή νικήτρια του Greek Idol Βαλάντω Τρύφωνος είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι χαμηλοί τόνοι και το ταλέντο μπορεί να σε βοηθήσουν να κερδίσεις ένα τηλεοπτικό βραβείο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εγγυώνται μια λαμπρή πορεία αν δεν υπάρχει το απαραίτητο γκελ στον κόσμο. Το ίδιο μάλλον ισχύει για τους δύο τελευταίους νικητές του Χ-factor, Σταύρο Μιχαλακάκο και Χάρη Αντωνίου. Βέβαια, η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο ταλαντούχος Σταύρος Κωνσταντίνου, νικητής του Super Idol.

gossip-tv


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.