Κινητοποιήσεις της επιτροπής πολιτών Σιάτιστας ενάντια στην τοποθέτηση αιολικών πάρκων στο Μπούρινο



aioliko-parko-978y9Σε αγωνιστική κινητοποίηση, καλεί τους πολίτες της Σιάτιστας, η Κίνηση πολιτών ενάντια στην τοποθέτηση αιολικών πάρκων στο Μπούρινο, την Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να διατρανώσουν  την αντίθεσή τους  στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων, στην περιοχή του Μπούρινου, η οποία θα επιφέρει οριστικές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στο όλο οικοσύστημα της περιοχής.

Ήδη έχει ασκηθεί προσφυγή, κατά των αποφάσεων αποχαρακτηρισμού του Δασάρχη Τσοτυλίου, που αφορά την ιδιόκτητη δημοτική δασική έκταση της περιοχής του Μπούρινου, εκτάσεως 11.000 στρεμμάτων, καθώς επίσης και προσφυγή κατά των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοϊου, που αφορούν την έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων της Εταιρείας «ΡΟΚΑΣ ΑΙΟΛΙΚΗ», για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, στην περιοχή Μπούρινος, ενώ έγινε και ενημέρωση, των Περιφερειακών Συμβούλων, για την αναγκαιότητα προστασίας και διατήρησης της περιοχής του Μπούρινου.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.